Στο φετινό ATCOM Next, με τίτλο “Be Paranoid”, βασικό στοιχείο θα αποτελέσει το digital business.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το ATCOM Next, το ετήσιο TechFest της ATCOM, με στόχο τη διερεύνηση και ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τους επόμενους 12 μήνες, καθώς και την αξιοποίησή τους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ATCOM γιορτάζει το μέλλον του digital business και το παρουσιάζει όπως ακριβώς το έχει οραματιστεί η ίδια. Το φετινό ATCOM Next, με τίτλο ‘Be Paranoid’, είναι ακόμη πιο ανατρεπτικό και δίνει στο κοινό την εξαιρετική ευκαιρία να αντλήσει από την εμπειρία και τεχνογνωσία της ATCOM, χαράσσοντας ένα στρατηγικό roadmap για τον αυριανό κόσμο του digital. Εντοπίζοντας ρεαλιστικές λύσεις ακόμη και στις πιο αντισυμβατικές ιδέες, το ATCOM Next απευθύνεται στις επιχειρήσεις που τολμούν να κάνουν τη διαφορά και θέλουν να είναι μπροστά από την εποχή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, βασικό στοιχείο της εκδήλωσης θα είναι τα πρωτοποριακά διαδραστικά installations, τα οποία κάνοντας χρήση του Internet of Things, μετατρέπουν την τεχνολογία του αύριο σε χειροπιαστή εφαρμογή του σήμερα. Αποτελούν, έτσι, απτή απόδειξη για τις απεριόριστες δυνατότητες ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στο φυσικό περιβάλλον και δείχνουν μια νέα οδό προς τη βελτιστοποίηση του customer experience και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Atcom_next_logo

Ο Κων/νος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM, δήλωσε: «Το ATCOM Next για εμάς είναι η παρουσίαση της επόμενης μέρας στα τεχνολογικά δρώμενα. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στόχος μας με το ATCOM Next είναι να αποδείξουμε πως σήμερα, με όχημα την τεχνολογία, μπορούμε να κάνουμε ακόμα και την πιο τρελή ιδέα πραγματικότητα. Στο ATCOM Next λοιπόν, οι πελάτες και οι συνεργάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα εργαλεία και τις λύσεις με τα οποία μπορούν να παραμείνουν μπροστά από τις εξελίξεις της αγοράς και να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Στο ATCOM Next προσεγγίζουμε την καινοτομία ολοκληρωμένα, από την ιδέα έως την υλοποίηση, παρουσιάζοντας παράλληλα τη δυνατότητα συνύπαρξης φυσικού και digital περιβάλλοντος, για μία ενιαία καταναλωτική εμπειρία.»

Το ATCOM Next θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2016 στο Gazarte, με την χορηγία της Microsoft Hellas, της Sitecore και της LG Electronics Ελλάς