Με αισθητική που θα ζήλευε και το πιο φουτουριστικό design κοσμήματος, τα HUAWEI FreeClip προτάσσουν την τεχνολογία της open-ear ακρόασης ως λύση σε όσους θέλουν να έχουν ολημερίς ένα ζευγάρι ακουστικά στα αφτιά τους, δίχως όμως να απομονώνονται από το περιβάλλον.

HUAWEI FreeClipΕίμαστε μεταξύ των πρώτων… τυχερών που εδώ και αρκετό καιρό έχουμε στα αφτιά μας ένα προϊόν που μας έβγαλε από τη ρουτίνα δοκιμής πανομοιότυπων True Wireless System (TWS) ακουστικών, μια πρόταση που μπορεί να μην είναι η πρώτη open-ear λύση που έπεσε στα χέρια μας, αλλά, αναμφίβολα, είναι η πρώτη που το κάνει σωστά και με περισσό στιλ!

 

Το πρόβλημα

(Spoiler alert: Λύνεται με ένα ζευγάρι HUAWEI FreeClip!)

Πόσες φορές έχει τύχει να φοράτε ακουστικά στον εργασιακό σας χώρο και κάθε πέντε λεπτά να αναγκάζεστε να τα βγάλετε από τα αφτιά γιατί κάποιος συνάδελφος προσπαθεί να σας πει κάτι; Πόσες φορές δεν έχετε φορέσει ακουστικά όταν βρίσκεστε στον δρόμο, γιατί φοβάστε πως δεν θα ακούσετε ένα κορνάρισμα ή ένα μηχανάκι που έχει καβαλήσει πεζοδρόμιο και βρίσκεται ακριβώς από πίσω σας;

Αν αθροίσετε όλες αυτές τις «φορές» που προαναφέραμε, μάλλον θα έχετε επιλέξει να χρησιμοποιείτε TWS ακουστικά μόνο τις στιγμές που θέλετε να «βυθιστείτε» στην αγαπημένη σας μουσική, πλήρως απομονωμένοι από το περιβάλλον. Δεν θα θέλατε, όμως, ένα ζευγάρι ακουστικά που -με έναν σχεδόν… μαγικό τρόπο- να σας επιτρέπουν να ακούτε καθαρό και ποιοτικό ήχο, αλλά ταυτόχρονα να μην «φράσσουν» τον ακουστικό σας πόρο από εξωτερικά ερεθίσματα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα χωρίς να νιώθετε το βάρος τους στα αφτιά σας και δίχως να φοβάστε μήπως φύγουν από τη θέση τους;

Η λύση για να μην απομονώνεστε ούτε από το κινητό σας, ούτε από το περιβάλλον

HUAWEI FreeClip open-ear ακουστικάΤι είναι το C-Bridge design; Είναι η λύση που συνδυάζει ποιοτικό ήχο, ο οποίος στοχεύει τα αφτιά σας και όχι τους γύρω σας, άνεση ακόμα και έπειτα από πολύωρη χρήση και πλήρη επαφή με τους ήχους του χώρου που βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρείτε τα ακουστικά. Υλοποιείται από τα πρωτοποριακά HUAWEI FreeClip και χαρίζει ελευθερία, τόσο στην επικοινωνία με όσους προσπαθούν να σας μιλήσουν, όσο και στην ακρόαση κάθε είδους ηχητικού περιεχομένου, από μουσική μέχρι τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα HUAWEI FreeClip ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά από οποιοδήποτε άλλο True Wireless ακουστικό έχετε αντικρίσει μέχρι σήμερα. Πανέμορφα, ντελικάτα μα ανθεκτικά, μοιάζουν με premium αξεσουάρ μόδας, εφαρμόζουν με άνεση, μα χωρίς περιθώριο αμφιβολίας για τη σταθερότητά τους, και είναι ικανά να σας συντροφεύουν από τη στιγμή που ανοίγετε τα μάτια σας το πρωί μέχρι την ώρα που θα τα ξανακλείσετε το βράδυ. Ωστόσο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε για κάτι: δύσκολα θα βρεθεί άνθρωπος που θα σας πλησιάσει και δεν θα σας ρωτήσει με ανάμεικτο θαυμασμό και περιέργεια για το νέο σας… σκουλαρίκι! Το ωραιότερο, είναι πως θα μπορείτε να απαντήσετε σε όσους απορούν, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τα sexy καινούργια σας ακουστικά, μιας και ο open-ear σχεδιασμός τους δεν «μπουκώνει» τον ακουστικό σας πόρο! Σε κάθε περίπτωση, τα HUAWEI FreeClip δεν ενδείκνυνται για αντικοινωνικούς…

Επιπρόσθετα, μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα τα ακουστικά της HUAWEI με δύο συσκευές, όπως π.χ. το smartphone και το laptop της δουλειάς σας, ώστε η πηγή ήχου να εναλλάσσεται αυτόματα. Τα HUAWEI FreeClip είναι συμβατά με οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή, ωστόσο, αν διαθέτετε ένα smartphone ή tablet της ίδιας εταιρείας, μπορείτε να κάνετε και το αντίστροφο, να μοιράσετε δηλαδή τον ήχο από ένα HUAWEI κινητό προς δύο ζευγάρια FreeClip ακουστικών, αξιοποιώντας τη λειτουργία Audio Sharing.

Δείχνουν σαγηνευτικά, μα πώς ακούγονται;

Το βάρος των 5,6 γρ. ανά earbud, η IP54 πιστοποίηση στεγανοποίησης των ακουστικών και ο αναπαυτικός τρόπος με τον οποίο τα HUAWEI FreeClip αγκαλιάζουν κάθε αφτί, είναι μια πρόγευση για τη «στοργή» με την οποία έχει περιβάλει ο κινεζικός κολοσσός το νέο του «κόσμημα». Η ευέλικτη «γέφυρα» C bridge ενώνει το Comfort Bean, το μέρος που αναλαμβάνει τη στήριξη πίσω από το αφτί με το Acoustic Ball, το μικροσκοπικό ηχείο που διοχετεύει τον ήχο στον ακουστικό πόρο χωρίς να διεισδύει σε αυτόν, αλλά «σημαδεύοντάς» τον από απόσταση. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η προσέγγιση γεννάει δύο απορίες: τι ποιότητα ήχου καταλήγει στα αφτιά μας και μήπως αυτός ο ήχος φτάνει και στα αφτιά των γύρω μας; Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι απλή: θα βιώσετε μια εμπειρία ακρόασης όμοια με την αίσθηση πως κάποιος έβαλε δυο ποιοτικά ηχεία στον χώρο. Δεν νιώθετε πως φοράτε ακουστικά, αλλά πως η μουσική πλημμυρίζει το δωμάτιο που βρίσκεστε.

Θα ακούει, όμως, και ο διπλανός μου τη μουσική μου;

HUAWEI FreeClip open-ear ακουστικάΚάπου εδώ έρχεται η απάντηση και στην εύλογη δεύτερη απορία, σχετικά με την ιδιωτικότητα του περιεχομένου που ακούτε. Όσο δυνατά, λοιπόν, και αν σας αρέσει να ακούτε μουσική ή τον συνομιλητή σας σε μια τηλεφωνική κλήση, οι γύρω σας δεν θα ακουν τίποτα, καθώς η τεχνολογία Reverse Sound Waves System δημιουργεί ένα σύστημα ενεργούς ακύρωσης θορύβου που εξουδετερώνει με αντίστροφα ηχητικά κύματα την «απόδραση» κάθε ήχου προς το περιβάλλον. Φανταστείτε το κάτι σαν «ανάποδο» ANC, αντί να απομονώνει τα αφτιά σας από τους γύρω σας, «ακυρώνει» τον ήχο που επιχειρεί να διαρρεύσει προς το περιβάλλον.

Ελευθερία στην τοποθέτηση, ελευθερία και στην μπαταρία!

HUAWEI FreeClip open-ear ακουστικάΓια όσους εκνευρίζονται όταν έχουν ακουμπήσει κάπου τα ακουστικά τους και μετά αναρωτιούνται ποιο earbud πρέπει να μπει σε κάθε αφτί, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά των HUAWEI FreeClip είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει δεξί και αριστερό ακουστικό, καθώς είναι πανομοιότυπα και ανιχνεύουν αυτόματα σε ποιο αφτί τα έχετε τοποθετήσει. Έτσι, και στη θήκη τους, δεν χρειάζεται να ζευγαρώσετε το σωστό ακουστικό με τη σωστή θέση, τα βάζετε όπως θέλετε, επιστρέφουν στην «ουδετερότητά» τους και μόλις τα ξαναφορέσετε μοιράζονται εκ νέου τους ρόλους του δεξιού και του αριστερού earbud.

Ελευθερία υπάρχει και όσον αφορά στην μπαταρία, καθώς τα HUAWEI FreeClip υποστηρίζουν έως και 36 ώρες ακρόασης συνολικά, αξιοποιώντας και τις επαναφορτίσεις της θήκης. Η φόρτιση των ακουστικών διαρκεί 40 λεπτά, ενώ η ίδια η θήκη (χωρίς τα ακουστικά) φορτίζει μέσα σε μια ώρα ενσύρματα. Υποστηρίζεται και ασύρματη φόρτιση, η οποία απαιτεί γύρω στα 150 λεπτά.


5 λόγοι που μας έκαναν να λατρέψουμε τα HUAWEI FreeClip

  • Το ομορφότερο design που έχουμε δει ποτέ σε TWS ακουστικά
  • Μπορούμε να τα φοράμε όλη μέρα, διατηρώντας την επαφή μας με τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου
  • Εξαιρετική αυτονομία, πιστή στα υψηλά στάνταρ που μας έχει «καλομάθει» η HUAWEI
  • Δεν υπάρχει δεξί και αριστερό ακουστικό, τα φοράμε όπως θέλουμε και τα επιστρέφουμε στη θήκη τους όπως… τύχει!
  • Δεν περιμέναμε ποτέ τέτοια ποιότητα ήχου από open-ear ακουστικά


Όλα τα ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOS & Android.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.