Η BEYOND, η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει δυναμικά.

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), το αδιαμφισβήτητα πιο επίκαιρο θέμα στο χώρο της τεχνολογίας, θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της φετινής διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας.

Οι υπηρεσίες Data Centers είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά πεδία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και στο πλαίσιο αυτό, η BEYOND 2024 αποτελεί τον απολύτως εξειδικευμένο προορισμό για να ενημερωθείτε και να μάθετε τα πάντα γύρω από αυτές.

Τα Data Centers σήμερα εξυπηρετούν υπηρεσίες απολύτως απαραίτητες λόγω της διαρκούς ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης για την αποθήκευση και επεξεργασία δεδομένων, τη διασφάλιση αντοχής και διαθεσιμότητας και την ασφάλεια των δεδομένων.

Επιπρόσθετα, παρέχουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο sustainability, καθώς χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές για τη διαχείρισή της, με σκοπό αφενός να εξοικομούνται πόροι, και αφετέρου να μειώνεται ο αντίκτυπός της στο περιβάλλον.

Τα Data Centers αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της ψηφιακής υποδομής που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας, από επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα μέχρι μεμονωμένους χρήστες.

Στη BEYOND 2024 δίνουν το παρόν οι σημαντικότερες εξειδικευμένες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Data Centers. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις HP Enterprise, NORIS, INTRACOM TELECOM κ.ά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη BEYOND 2024 έχει ξεκινήσει! Μην ξεχάσετε να σημειώσετε στα ημερολόγιά σας τη φετινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.