Το www.techpress.gr αποτελεί το πληρέστερο ελληνόφωνο site γύρω από τις νέες τεχνολογίες, με πάνω από 35.000 δημοσιευμένα άρθρα, παρουσιάσεις και ειδήσεις. Καλύπτει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων από χώρους όπως τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, home entertainment, gadgets, gaming κ.α. Σκοπός του techpress.gr είναι να γίνει η αγαπημένη στάση κάθε καταναλωτή στο καθημερινό του σερφάρισμα και η εγκυρότερη πηγή ενημέρωσης για ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Με παρουσιάσεις προϊόντων, συμβουλές αγοράς, συνεντεύξεις και ζωντανή κάλυψη όλων των σπουδαίων events τεχνολογίας, εντός και εκτός Ελλάδος, το techpress.gr τοποθετεί τους επισκέπτες του στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενημερώνοντας τους κάθε στιγμή για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε τη λιανική αγορά τεχνολογίας με τους καταναλωτές με τρόπο διαδραστικό, αμφίδρομο, καινοτόμο και χρηστικό.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ SITE

Πλούσιο περιεχόμενο: Στις ηλεκτρονικές σελίδες του www.techpress.gr θα βρείτε με τρόπο εύκολο και γρήγορο τα πάντα γύρω από κινητή & σταθερή τηλεφωνία, laptop & desktop PC, περιφερειακά υπολογιστών, home entertainment (τηλεοράσεις, ψηφιακές κάμερες, mp3 players, ηχεία, συστήματα ήχου, βιντεοπροβολείς, βιντεοκάμερες κ.α.), gadgets, videogames, εκδηλώσεις & εκθέσεις τεχνολογίας, προσφορές καταστημάτων κ.α. Σε όλες τις παρουσιάσεις προϊόντων, έμφαση δίνεται στον τρόπο με τον οποίο αυτά αλλάζουν την καθημερινότητά μας, στον τομέα της ψυχαγωγίας ή της εργασίας. Σε αρκετά από τα θέματα υπάρχει σε μορφή video παρουσίαση ή διαφημιστικό trailer του προϊόντος προκειμένου να αποκτήσει ο επισκέπτης του site μια πιο «ζωντανή» εμπειρία.

Techpress TV: Στην περιοχή Techpress TV μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή κάλυψη εκδηλώσεων, λανσαρισμάτων προϊόντων και εκθέσεων τεχνολογίας, καθώς και να «εκπέμψετε» τα δικά σας διαφημιστικά trailers.

Ευκολία χρήσης: Το techpress.gr είναι δομημένο έτσι ώστε να παρέχει άμεση πρόσβαση στις παρουσιάσεις και τις ειδήσεις με αρκετούς εναλλακτικούς τρόπους. Μέσω του κεντρικού του μενού, ο χρήστης μπορεί να ανατρέξει στην προïοντική κατηγορία που τον ενδιαφέρει. Παράλληλα, από την μπάρα αναζήτησης μπορεί να εντοπίσει θέματα που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις, ενώ στην περιοχή «λέξεις κλειδιά», ένα απλό κλικ στην μάρκα ή στο είδος του προϊόντος αρκεί για να φέρει στην οθόνη του τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να ανατρέξει κανείς σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία του παρελθόντος και να δει ποιες ειδήσεις και παρουσιάσεις δημοσιεύθηκαν τότε.

Διαδραστικότητα: Το www.techpress.gr δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να εκφράσει την άποψή του, να ψηφίσει σε δημοψηφίσματα διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη ή να καταθέσει τα σχόλιά του σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσιάζονται.

Συνεχής ενημέρωση: Η ενημέρωση του περιεχομένου του site δεν είναι απλά καθημερινή, είναι συνεχής και εξασφαλίζει στον επισκέπτη του techpress.gr τη σιγουριά πως έχει ανά πάσα στιγμή μια πλήρη και ζωντανή εικόνα της αγοράς τεχνολογίας στην οθόνη του υπολογιστή του.


Η συντακτική ομάδα του techpress.gr απαρτίζεται από έγκυρους και καταξιωμένους στο χώρο της τεχνολογίας δημοσιογράφους, με πολυετή εμπειρία με αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Αλευρίτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@techpress.gr

 

 

ISSN: 1792-281X