Για μια ακόμα χρονιά η Huawei διοργάνωσε το Huawei Partner Summit 2024, την ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στους συνεργάτες της σε Ελλάδα, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μολδαβία, και Ρουμανία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 200 συνεργάτες της Huawei στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια οι οποίοι είναι και οι επίσημοι διανομείς των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Η εταιρεία παρουσίασε στους συνεργάτες της όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα πρωτοποριακά της συστήματα και λύσεις επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στο οικοσύστημα ΤΠΕ των συνεργατών της στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και επιτυχημένες περιπτώσεις υλοποίησης έργων με χρήση προηγμένων τεχνολογιών σε τομείς της εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης που υλοποιήθηκαν από τους συνεργάτες της Huawei.

Ο Kevin Wanyang, Διευθυντής του Enterprise Business Group Southeast Europe της Huawei  σημείωσε κατά την εισήγησή του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για ένα ακόμα Huawei Partner Summit με συμμετοχή συνεργατών από την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Μολδαβία και τη Ρουμανία. Είναι δέσμευση της Huawei να στέκεται δίπλα στους πολύτιμους συνεργάτες της, παρέχοντας λύσεις και προϊόντα που θα επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε κάθε χώρα που δραστηριοποιείται η εταιρεία». 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση παραδοσιακού Κινέζικου Dragon show, βραβεύσεις συνεργατών και δείπνου.