Τα «Στρουμφάκια» σε 3D απόλαυσε το κοινό στην επίσημη πρεμιέρα που διοργανώθηκε από την Q και την FEELGOOD Entertainment

StroumfakiaΗ “Στρουμφίτα” της ελληνικής μεταγλώττισης Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τα ελληνικά συγκροτήματα Vegas και Κόκκινα Χαλιά που ζωγράφισαν και διακόσμησαν τα δικά τους Στρουμφάκια έδωσαν το παρών τους στο «μπλε» χαλί της πρεμιέρας. Σε ειδικές προθήκες στην είσοδο του κινηματογράφου ήταν εκτεθειμένα τα Στρουμφάκια-δημιουργίες των συγκροτημάτων Οnirama, Vegas και Κόκκινα Χαλιά. Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και πλήθος επωνύμων, όπως οι Μπέση Μάλφα, Σπύρος Πώρος, Κορίνα Στεργιάδου, Ιωάννα Σουλιώτη, Λάμπης Λιβιεράτος και πολλοί άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους την επίσημη 3D πρεμιέρα της ταινίας.


Την τιμητική τους όμως είχαν όλοι οι μικροί φίλοι της ταινίας, τους οποίους πριν την έναρξη της ταινίας περίμεναν πολλές εκπλήξεις. Οι μασκότ Στρουμφίτα, Μπαμπαστρούμφ και Σκουντούφλης έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με όλα τα παιδιά, ενώ οι μικροί θαυμαστές των Στρουμφ –που έχουν ύψος ίσο με τρία μήλα- μέτρησαν και το δικό τους ύψος σε μήλα στο ειδικό μηλόμετρο. Συλλεκτικά δώρα και λιχουδιές έκαναν ακόμη πιο αξέχαστη την πρώτη γνωριμία των παιδιών με την ταινία. Τα «Στρουμφάκια» θα ξεκινήσουν να προβάλλονται για το ευρύ κοινό στις 8 Σεπτεμβρίου σε 3D.