Το Intel Developer Forum για το 2016 αποτελεί πλέον παρελθόν.

Οι περίπου 6.000 συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αποκάλυψη της μάσκας εικονικής πραγματικότητας Project Alloy, το Intel Joule module και τις, διαθέσιμες πλέον, διατάξεις Silicon Photonic tranceivers– ανάμεσα σε άλλα νέα προϊόντα. Επίσης παρακολούθησαν την ανακοίνωση της Intel, πως η ARM αποτελεί έναν νέο συνεργάτη στο οικοσύστημά μας, σε συνεργασία με το Intel Custom Foundry.

Για τους προγραμματιστές, του κατασκευαστές και τα μέσα ενημέρωσης στο IDF, υπήρξε μια έντονη εβδομάδα. Ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή πολλών δραστηριοτήτων και κάποιες από τις χιλιάδες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, από αυτή την εκδήλωση:

ΣΥΝΟΨΗ

unnamed (2)
Επισκέπτες εξετάζουν τα προϊόντα της Intel στο Intel Developer Forum στο San Fransisco, την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

PRESS KIT : 2016 Intel Developer Forum Press Kit: Βίντεο από κεντρικές ομιλίες (επαναλήψεις και στιγμιότυπα B-roll), σύνδεσμοι και προϊόντικές πληροφορίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ: Φωτογραφικές συλλογές του IDF 2016: Λήψη φωτογραφιών από τις 3 ημέρες της εκδήλωσης, τις κεντρικές ομιλίες και τις ανακοινώσεις προϊόντων.

“Να γιατί η Intel και η AT&T γίνονται οι καλύτεροι φίλοι” (από το Fortune): Την Τετάρτη στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Intel, η Intel και η AT&T ανέφεραν ότι εμβάθυναν την ήδη υπάρχουσα συνεργασία τους, η οποία αφορά πρόωρη πρόσβαση της AΤ&T σε νέες τεχνολογίες της Intel και κοινή εργασία πάνω σε προβλήματα υποδομών δικτύωσης, που σχετίζονται με τις ανάγκες του παρόχου. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει στη δημιουργία μιας ομάδας 50 μηχανικών, οι οποίοι επιχειρούν να βελτιστοποιήσουν προϊόντα της Intel, έτσι ώστε να λειτουργούν αποδοτικότερα με το ειδικό software δικτύωσης της AT&T, το οποίο σχεδιάζεται να διατεθεί στο κοινό χωρίς χρέωση.

“Η καλύτερη νέα τεχνολογία από το IDF 2016″ (από το Intel IQ): Φαίνεται ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή geeks στον κόσμο, αλλά για 6.000 κατασκευαστές που συμμετέχουν στο Intel Developer Forum 2016 στο San Francisco πρόκειται για ένα τεράστιο εφαλτήριο για το ψηφιακό μέλλον.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

“Κάθε αυτόνομο αυτοκίνητο θα παράγει μια μέρα περισσότερα δεδομένα απ’ ότι χιλιάδες άνθρωποι” (από το Mashable): Θα υπάρξει ένας τεράστιος όγκος πληροφορίας που θα κυκλοφορεί τριγύρω μας στο εγγύς μέλλον και οι άνθρωποι δεν θα είναι οι μόνοι που θα την παράγουν. Το αυτοκίνητό σας θα στέλνει και θα λαμβάνει δεδομένα, θα ρίχνει ματιές στον καιρό, θα πορεύεται μέσα στην κίνηση κ.λπ.

“Αυτόνομα αυτοκίνητα: ο δρόμος μπροστά μας” (από το Intel IQ): Στο Intel Developer Forum 2016, οι προγραμματιστές είναι το κλειδί για τη διαμόρφωση του ψηφιακού μέλλοντος.

Από την Intel : Η Ιntel επιταχύνει το όραμα για την αυτόνομη οδήγηση στην Ημέρα Επενδυτών του IDF

JOULE MODULE

unnamed (3)
O DJ Sures (αριστερά) με τα EZ-Robots μιλά με την La Tiffaney Williams από την Ιntel σχετικά με τα ρομπότ που χρησιμοποιούν το Intel Joule module στο Intel Developer Forum 2016 στο San Francisco την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

“Η Intel αποκαλύπτει το νέο Joule Module , που αλλάζει τα δεδομένα για το Internet ofThings” (από το CRN ): Η Intel έβαλε νέα στοιχήματα την Τρίτη στο Internet of Things, με την παρουσίαση της πλατφόρμας Joule, το οποίο αποτελεί ένα ολόκληρο σύστημα σε ένα module, σχεδιασμένο για εφαρμογές IoT και συμπυκνώνει υψηλή απόδοση, συνδυάζοντάς την με χαμηλή κατανάλωση.

Η Intel ρίχνει το γάντι στο Raspberry Pi 3 με την πλακέτα Joule”(από το PC World ): Η Intel εξαπέλυσε έναν νέο αντίπαλο του Raspberry Pi 3, την πλακέτα ανάπτυξης Joule, η οποία εμπεριέχει ανώτερα γραφικά και ασύρματη συνδεσιμότητα. Ο κατασκευαστής κυκλωμάτων έχει προικίσει την πλακέτα ανάπτυξης με τεχνολογία, η οποία απαντάται σε κανονικά PC: 64μπιτος τετραπύρηνος επεξεργαστής Atom, γραφικά 4Κ, συνδεσιμότητα 802.11ac και χαρακτηριστικά μνήμης DDR4. … Το Joule θα παρέχει υπολογιστική ισχύ υψηλού επιπέδου για ρομπότ, drones, έξυπνες συσκευές και συσκευές wearable.

“Το Intel Joule είναι το ισχυρότερο kit ανάπτυξης που έχει παρουσιάσει η εταιρεία μέχρι σήμερα” (από το Engadget): Η εταιρεία αναφέρει ότι το μικροσκοπικό, χαμηλής κατανάλωσης Joule, θα είναι ιδανικό για περιπτώσεις δοκιμών σε ρομποτικά συστήματα, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, βιομηχανικές εφαρμογές Internet of Things και μια σωρεία άλλων κατηγοριών. Επίσης, φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν ενδιαφέροντα τρόπο, για σπουδαστές, να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία αίσθησης βάθους RealSense, στα σχολεία.

Από την Intel : Φτιάξτε εκπληκτικά πράγματα στο IoT και την επιχειρηματικότητα με το Intel Joule

INTEL SOC DEVELOPER FORUM

“Η Intel βάζει την επωνυμία της στο Stratix 10, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς” (από το