Με αφορμή τo 34ου AXDW η realme ήταν χορηγός στο εντυπωσιακό show της Kathy Heyndels και του Μάριου Τόγκου,  που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών το Σάββατο  20 Απριλίου και ώρα 21:30, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή της Kathy Heyndels η οποία αναδεικνύει την κάθε γυναίκα.

Συγκεκριμένα η συλλογή αυτή έχει εμπνευστεί από τα λουλούδια γιατί όπως το κάθε λουλούδι παίρνει το χρόνο του για να ανθίσει, και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται το σχήμα, το χρώμα και το άρωμά του, το ίδιο συμβαίνει και με την κάθε γυναίκα που θέλει τον δικό της χρόνο για να ανθίσει ! Η συλλογή αυτή απεικονίζει έναν συναρπαστικό συνδυασμό παλαιού με νέο, καθώς και την εναλλαγή μεταξύ του gang style και του luxury .Τα καλοκαιρινά χρώματα και τα υφάσματα προσδίδουν έναν αέρα δροσιάς και ζωντάνιας στη συλλογή, ενώ η συνεχής αλλαγή μεταξύ παλαιού και νέου, δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση που κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Για την τεχνολογική εταιρεία realme, η μόδα και το design είναι σημείο αναφοράς. Συγκεκριμένα η realme ως ένα global τεχνολογικό brand smartphone έχει στόχο να παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές και μοντέρνο design. Άλλωστε σε αρκετές συσκευές ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο για την realme, η οποία θέλει κάθε φορά να καινοτομεί. Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει κάνει ήδη σημαντικές συνεργασίες  με σχεδιαστές όπως o Matteo Menotto – πρώην σχεδιαστής του Οίκου Gucci για τις συσκευές realme 11 pro και realme 11 pro+ αλλά και με τον Naoto Fukasawa για το GT Master edition.

Η realme προσφέροντας κορυφαίες προδιαγραφές, ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό, αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις 5 κορυφαίες μάρκες smartphones σε 30 αγορές παγκοσμίως μέσα σε μόλις 3 χρόνια και έχει την 4 θέση στην ελληνική αγορά. Το 2024 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την realme με νέο σλόγκαν, «Make it real».

Πλέον η realme αφοσιώνεται στους νέους χρήστες, αποσκοπώντας να φέρει απτά οφέλη στη ζωή τους.

Η realme στοχοπροσηλωμένη στην καινοτομία, φέτος λάνσαρε την 12 Pro Series 5G με τον πιο ισχυρό περισκοπικό φακό στην κατηγορία του, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να βγάζουν τις πιο κινηματογραφικές φωτογραφίες, μέσα  την παλάμη του χεριού τους. Η συγκεκριμένη σειρά άλλωστε ξεχωρίζει και για το μοντέρνο design που έχει την υπογραφή του διάσημου Γάλλου κατασκευαστή πολυτελών ρολογιών Ollivier Savéo, γνωστό για την εργασία του με εμβληματικές ελβετικές μάρκες όπως οι Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling και Quentin.