Αν σας προβληματίζει το πλύσιμο των πιάτων μετά το πασχαλινό τραπέζι, τότε τα πλυντήρια πιάτων της LG Electronics (LG) θα σας λύσουν τα χέρια, καθώς συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων με κομψότητα και στιλ που ομορφαίνει την κουζίνα σας. Η LG διαθέτει τόσο ελεύθερα όσο και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. 

Τα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWashTM διακρίνονται για την κορυφαία απόδοσή τους και την τεχνολογία τους, προσθέτοντας ευκολία και λειτουργικότητα στην κουζίνα σας. 

Η τεχνολογία TrueSteam™ με τη δύναμη του ατμού, καθαρίζει τα πιάτα σε βάθος και εξασφαλίζει λιγότερες κηλίδες από το νερό, για πιο αστραφτερά πιάτα μετά από κάθε πλύσιμο. Επίσης, η ενσωματωμένη τεχνολογία QuadWash™, που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων για να ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος, προσφέρει ισχυρό και αποδοτικό καθαρισμό των πιάτων σας, ενώ με την τεχνολογία Dual Zone Wash, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά επίπεδα πίεσης για κάθε ράφι.

Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας EasyRack™ Plus μπορείτε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον χώρο για την τοποθέτηση των οικιακών σκευών ανάλογα με το μέγεθος τους, καθώς υπάρχουν τρία ρυθμιζόμενα ράφια, πτυσσόμενα στηρίγματα και κατακόρυφη κίνηση για εύκολη προσαρμογή σε πιάτα και σκεύη διαφορετικού μεγέθους. 

Τα πλυντήρια πιάτων της LG, διαθέτουν τον κινητήρα Inverter Direct DriveΤΜ , που εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και λιγότερο θόρυβο με 10 χρόνια εγγύηση.

H τεχνολογία ThinQ™, προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον συνδεσιμότητας, για να ρυθμίζετε έξυπνα το πλυντήριο πιάτων σας μέσα από το κινητό σας. Έτσι, συνδέεστε από το smartphone σας μέσω WI-FI στην εφαρμογή LG ThinQ™ και μπορείτε να κατεβάστε νέα προγράμματα πλύσης για περισσότερες επιλογές καθαρισμού, να λάβετε υπενθύμιση για το πρόγραμμα καθαρισμού του πλυντηρίου σας μετά από 30 πλύσεις, ώστε να διατηρείται καθαρό και υγιεινό, αλλά και να λάβετε ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε ελεύθερο είτε εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων LG για εύκολο και αποτελεσματικό πλύσιμο των πιάτων σας. Απολαύστε ξέγνοιαστα τις γιορτινές μέρες του Πάσχα με τους αγαπημένους σας, απολαμβάνοντας άνεση και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων με την LG.