Η GIGABYTE Technology ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς XTREME Prestige Limited Edition, που περιλαμβάνει την μητρική Z790 AORUS XTREME X ICE και την κάρτα γραφικών AORUS GeForce RTX 4080 SUPER XTREME ICE 16G. Αυτή η exclusive έκδοση συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις με μοναδικό σχεδιασμό, καλύπτοντας τα απαιτητικά γούστα των gaming enthusiasts και των συλλεκτών.

Η σειρά XTREME Prestige Limited Edition θέτει νέα πρότυπα στο χώρο του gaming hardware. Είναι άψογα σχεδιασμένη, ακολουθώντας το νέο trend των λευκών Gaming Builds. Κάθε εξάρτημα αναδεικνύει τον λευκό ιριδισμό, τονίζεται με κρυσταλλικές υφές τιτανίου και κοσμείται με μια σειριακή πλακέτα από χρυσό 99% Au, προσδίδοντας πολυτέλεια και μονδικότητα. Η νεα σειρά δεν εντυπωσιάζει μόνο με την αισθητική της, αλλά υπόσχεται επίσης εξαιρετικές επιδόσεις gaming και computing.

Motherboard Excellence: Z790 AORUS XTREME X ICE

Η Z790 AORUS XTREME X ICE επαναπροσδιορίζει τις gaming μητρικές με κορυφαία συμβατότητα DDR5, υποστηρίζοντας ταχύτητες XMP-8266 και άνω. Εισάγει την πρωτοποριακή λειτουργία Dual Interface A.I. Boost, η οποία χρησιμοποιεί εκτεταμένη ανάλυση δεδομένων για την βελτιστοποίηση της απόδοσης της CPU, αυξάνοντας δυνητικά τις ταχύτητες της CPU i9-14900KS έως και 6,3 GHz. Αυτή η λειτουργία παρουσιάζει τις δυνατότητες overclocking σε μια καινοτόμο μορφή Biscuit’s Point score, επιτρέποντας overclocking με ένα κλικ χωρίς επανεκκινήσεις του BIOS.

Η επανάσταση στις κάρτες γραφικών: AORUS GeForce RTX 4080 SUPER XTREME ICE 16G

Η AORUS GeForce RTX 4080 SUPER XTREME ICE 16G ξεχωρίζει με το core clock στα 2700 MHz και την υποστήριξη έως και 885 AI TOPS. Είναι η μοναδική κάρτα γραφικών σε κυκλοφορία με την υψηλότερη συχνότητα γραφικών GeForce RTX 4080 SUPER, προσφέροντας όχι μόνο ταχύτερo gaming αλλά και πιο αποδοτικούς υπολογισμούς AI. Ο σχεδιασμός WINDFORCE bionic shark fan, σε συνδυασμό με το vapor chamber και τα heat-pipe, εξασφαλίζει κορυφαία θερμική απόδοση, ενώ η λευκή αισθητική της κάρτας και το crystalized titanium προσδίδουν καλλιτεχνική κομψότητα σε κάθε setup. Μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το exclusive RGB Halo τριών δακτυλίων παρέχει εξαιρετική οπτική εμπειρία και η LCD Edge View επιτρέπει την προσαρμογή και την παρακολούθηση των μετρήσεων, ενισχύοντας την απόδοση και το στυλ. 

Απαράμιλλη αισθητική και δεξιοτεχνία

Η σειρά XTREME Prestige Limited Edition αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της GIGABYTE για ποιότητα και καινοτομία. Κάθε μητρική και κάρτα γραφικών διαθέτει έναν διακριτικό χρυσό σειριακό αριθμό, όχι μόνο ως σημάδι αποκλειστικότητας, αλλά και ως σύμβολο της εξέχουσας θέσης του κατόχου στην gaming κοινότητα. Τα επιμελώς κατασκευασμένα εξαρτήματα, που διαθέτουν ιριδίζουσα διακόσμηση και κρυσταλλικό φινίρισμα τιτανίου, ξεπερνούν τον συμβατικό σχεδιασμό hardware, μετατρέποντας κάθε κομμάτι σε συλλεκτικό αριστούργημα.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία Unboxing

Η GIGABYTE διασφαλίζει ότι το unboxing της σειράς XTREME Prestige Limited Edition είναι τόσο πολυτελές όσο και τα ίδια τα προϊόντα. Για παράδειγμα, το πακέτο Z790 AORUS XTREME X ICE, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό kit εργαλείων ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την αισθητική της μητρικής. Επιπλέον, η AORUS GeForce RTX 4080 SUPER XTREME ICE 16G περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως το VGA holder kit για την αποφυγή κάμψης της πλακέτας και αντιστατικά γάντια για ασφαλή χειρισμό, τα οποία επιτρέπουν στους gamers να απολαύσουν την πανέμορφη εμπειρία του unboxing. Επιπλέον, και τα δύο προϊόντα διαθέτουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εξωτερικό κουτί που αντικατοπτρίζει την high-end αισθητική τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή της εμπειρίας unboxing έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί θαυμασμό και να ενθουσιάζει.

Διαθεσιμότητα και πληροφορίες

Με τον συνδυασμό υψηλών επιδόσεων, εξαιρετικού σχεδιασμού και περιορισμένης διαθεσιμότητας, η σειρά μητρικών και καρτών γραφικών XTREME Prestige Limited Edition είναι έτοιμη να γίνει το στολίδι των gaming setups σε όλο τον κόσμο. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι αυτής της αποκλειστικής σειράς, λεπτομερείς πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της GIGABYTE.