Για πρώτη φορά οργανώθηκε NEON party σε καράβι με την υποστήριξη της CU. Πάνω από 1500 άτομα διασκέδασαν στο γκαράζ του Blue Star 2 στον Πειραιά.

cu 2Το CU AROUND με την Blue Star Ferries και την All Together Now Parties οργάνωσαν για πρώτη φορά NEON party σε καράβι. Το πιο ανατρεπτικό πάρτι για τα ελληνικά δεδομένα, πραγματοποιήθηκε στο γκαράζ του Blue Star 2, στο λιμάνι του Πειραιά και έγινε sold out αμέσως, με πάνω από 1500 άτομα να ζουν αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία.

 

Στα Blue star decks βρέθηκαν μέλη των γνωστότερων alternative μουσικών ομάδων της Αθήνας που γιόρτασαν τη λήξη του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας σεζόν σε ένα μουσικό και χορευτικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

1000 λίτρα χρώμα neon, glowsticks και πολύχρωμα neon CU stickers περίμεναν τον κόσμο που κατάφερε να μπει μέσα, ενώ 550 φίλοι του CU είχαν την ευκαιρία να μπουν δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν.

 

cu 1Έξω από το καράβι περίμενε όλους τους καλεσμένους το καροτσάκι του CU στο οποίο μπορούσαν να καθαρίσουν τα χρώματα από πάνω τους με τη βοήθεια των ειδικών καθαριστικών.

 

Το CU ξέπλυνε τις μπογιές απ’ τα ρούχα του και ετοιμάζεται για τις νέες μοναδικές εμπειρίες του CU AROUND.