Συνδυάζουν την πλοήγηση στο ίντερνετ  με την απόλαυση στις ταινίες χάρη στην οθόνη των 55 ιντσών. Με ανάλυση Full HD θα σας παρασύρουν στον κόσμο της τηλεόρασης.

6.Samsung UE55J6300Εάν είστε λάτρεις των ταινιών, των ποδοσφαιρικών αγώνων ή του gaming, υπάρχουν τηλεοράσεις που μπορούν να απογειώσουν την οικιακή ψυχαγωγία. Είναι “έξυπνες”, 55 ιντσών και θα γίνουν το “καμάρι” του σαλονιού σας.

 

Samsung UE55J6300

Η κυρτή και designάτη 55άρα Full HD τηλεόραση της Samsung θα σας εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της και το πως θα γεμίσει το σπίτι σας με ψηφιακή ψυχαγωγία. Εκμεταλλευτείτε τα Smasung TV apps, τις προσωπικές προτάσεις Your Movie βάσει του ιστορικού θέασής σας και απολαύστε το πρόγραμμα της τηλεόρασης σε υψηλή ποιότητα. Ένα από τα “συν” της, βέβαια, είναι η curved κατασκευή που βελτιώνει τις γωνίες θέασης και δίνει μεγαλύτερο βάθος στο ανθρώπινο μάτι. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για ταινίες με “ζωντανές” σκηνές και multitasking ή πλοήγηση στο ίντερνετ χωρίς “κολλήματα” εξαιτίας του τετραπύρηνου επεξεργαστή της.

 

Τurbo-X TXV-5523SMT

4.Turbo-X TV 55'' TXV-5523SMTΣεφάρετε στο ίντερνετ με άνεση μέσω της Τurbo-X TXV-5523SMT και απολαύστε, όχι μόνο τα video και τη μουσική σας με τη σύνδεση ενός USB stick, αλλά και τρισδιάστατες ταινίες χωρίς τρεμόπαιγμα. Μπορείτε ακόμα και να μετατρέψετε μια ταινία 2D σε 3D. Με ανάλυση Full HD και 55 ίντσες, η “τούρμπο” τηλεόραση χαρίζει ρεαλιστική εικόνα με 400Hz CMP που σημαίνει αναπαραγωγή 400 καρέ/sec για να βλέπετε κάθε show σαν να είστε εκεί. Τέλος, μέσω της εφαρμογής Turbo-X Smart Remote μπορείτε να πλοηγηθείτε στην τηλεόραση μέσω της οθόνης του smartphone σας.

 

Sony KDL-55W828BB

5.Sony KDL-55W828BBΔείτε ταινίες σε… άλλη διάσταση στην 55άρα τηλεόραση της Sony που πέρα από απόκριση XR 800 για ομαλή κίνηση, σας αφήνει να “περάσετε” τα αποθηκευμένα αρχεία του smartphone σας στην οθόνη. Η KDL-55W828BB διαθέτει δείκτη Wi-Fi για τη σύνδεσή σας με το οικιακό ρούτερ και web browser για πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα η ανάλυση της οθόνης (1920×1080 pixels ) προσφέρει ρεαλιστικά χρώματα και ευκρίνεια μέσα από φυσικές λεπτομέρειες, όπως είναι το χρώμα, η υφή και το βάθος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία X-Reality Pro βελτιώνει το High Definition περιεχόμενο των ταινιών.