Η ESET υποδέχεται την StorageCraft, την κορυφαία εταιρία στον τομέα Backup και Disaster Recovery στο «ESET Technology Alliance». Τώρα οι πελάτες της ESET θα απολαμβάνουν StarageCraft λύσεις.

Eset logo13Η ESET ανακοίνωσε ότι η StorageCraft®, κορυφαία εταιρία λύσεων αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης, έγινε μέλος του ESET Technology Alliance. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, οι υπάρχοντες πελάτες της ESET έχουν τώρα τη δυνατότητα να προσθέσουν στην πολυεπίπεδη στρατηγική για την ασφάλεια τους, τις λύσεις της StorageCraft στον τομέα Backup και Disaster Recovery, μέσω του υφιστάμενου δικτύου συνεργατών της ESET.

«Σύμφωνα με έκθεση του *Ινστιτούτου Ponemon, η απώλεια δεδομένων στοιχίζει στις εταιρίες κατά μέσο όρο 7.900 αμερικάνικα δολάρια (7.340 ευρώ) για κάθε χαμένο λεπτό εργατοώρας. Με την StorageCraft, την καλύτερη εταιρία στην κατηγορία backup και disaster recovery, ως μέλος του ESET Technology Alliance, οι συνεργάτες και οι πελάτες μας μπορούν να προσθέσουν και αυτή τη λύση στην πολυεπίπεδη στρατηγική τους» σημειώνει ο Jeronimo Varela, Director of Global Sales στην ESET.

Ξεκινώντας το 2013, το ESET Technology Alliance αποτελεί μία «συμμαχία» συνεργαζόμενων τεχνολογιών με στόχο την καλύτερη προστασία των επιχειρήσεων μέσα από μία σειρά συμπληρωματικών λύσεων ασφάλειας ΙΤ. Όλα τα μέλη του προγράμματος «ESET Technology Alliance» αποτελούν στρατηγικά επιλεγμένες εταιρίες ασφάλειας που αξιολογήθηκαν με βάση μία σειρά κριτηρίων, ώστε να επεκτείνεται η κορυφαία προστασία σε IT περιβάλλοντα επιχειρήσεων.

Η StorageCraft προσφέρει βραβευμένο λογισμικό για backup και disaster recovery, προστασία δεδομένων, καθώς και λύσεις μετεγκατάστασης για φυσικά, εικονικά και υβριδικά περιβάλλοντα Windows και Linux. Οι λύσεις της εταιρίας επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν την επιχειρησιακή τους συνέχεια σε περιόδους καταστροφών, διακοπών λειτουργίας των υπολογιστών, ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων, μειώνοντας τις χαμένες εργατοώρες, βελτιώνοντας την ασφάλεια και τη σταθερότητα των συστημάτων και των δεδομένων και μειώνοντας το συνολικό κόστος στον ιδιοκτήτη.

«Ως συνεργάτες και με τις δυο εταιρείες, ESET και StorageCraft, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία», δήλωσε ο Mitch Miller, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Dynamic Computer Solutions. «Η ασφάλεια και η ανάκτηση πάνε χέρι-χέρι, και όλο και περισσότερο, οι πελάτες μας αναζητούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφάλεια, καθώς και ένα μοναδικό σημείο από το οποίο θα προμηθεύονται τις ανάγκες τους σε θέματα ασφάλειας. Είτε είναι από την πλευρά των δεδομένων ή την πλευρά του εξοπλισμού, αυτοί οι δύο κατασκευαστές πραγματικά προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία τους.»

Προσφέροντας τις λύσεις StorageCraft μέσω της ESET, οι πελάτες και οι συνεργάτες επωφελούνται από μία βελτιωμένη διαδικασία παραγγελιών, καθώς και την εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν μία πολυεπίπεδη λύση ασφάλειας. Παράλληλα, οι συνεργάτες επωφελούνται από ανταγωνιστικές τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα της ESET, όταν προμηθεύονται μαζί ESET και StorageCraft.

«Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, που έχει απαιτήσεις λειτουργίας 24/7, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το να κλείσουν για μια μέρα λόγω φυσικών καταστροφών ή απώλειας δεδομένων, και για το λόγο αυτό είναι επιτακτική ανάγκη τόσο μεγάλες όσο και μικρές επιχειρήσεις να έχουν αξιόπιστες λύσεις αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης ως μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την ασφάλεια τους» δήλωσε ο Mike Kunz, αντιπρόεδρος παγκόσμιων πωλήσεων στη StorageCraft. «Η επιλογή της ESET ως συνεργάτη μας σε θέματα ασφάλειας, βελτιώνει την εμπειρία των κοινών μας πελατών, προσφέροντας τους ταυτόχρονα πανεύκολα πρόσβαση στις καλύτερες λύσεις ασφάλειας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης στην αγορά.»