Η PROFILE παρουσιάζει την νέα έκδοση της καινοτόμου πλατφόρμας Mobius η οποία προσφέρει πλήρη διασύνδεση με bank-end συστήματα.


profile logo 2012Η νέα λύση επιτρέπει αξιόπιστη και άμεση πρόσβαση σε χαρτοφυλάκια και έγγραφα 24/7, με πλήθος δυνατοτήτων για προσωποποίηση της εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, η πλατφόρμα έχει επιλεχθεί και έχει ήδη υλοποιηθεί επιτυχώς σε διεθνείς Οργανισμούς Διαχείρισης Επενδύσεων, μεταξύ αυτών σε Ελληνικές και Ελβετικές τράπεζες.


Η πλατφόρμα Mobius συλλέγει τα δεδομένα από οποιοδήποτε back-end σύστημα (διαχείρισης επενδύσεων, μετάδοσης τιμών, πλατφόρμα συναλλαγών κ.ά.) και τα παρουσιάζει σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον στο smartphone ή tablet, με πλούσια λειτουργικότητα για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η λύση, αξιοποιώντας την πλατφόρμα PROFILE Mobility μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το back-end σύστημα είτε σε online, είτε σε end-of-day update mode. Με αυτό τον τρόπο, οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί αξιοποιούν τις υφιστάμενες υποδομές τους ενώ παράλληλα απολαμβάνουν απόλυτη ευελιξία με ελάχιστη επένδυση σε χρόνο και κόστος υλοποίησης.


Στη σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση 2 της πλατφόρμας και σύνδεσή της με το εγκατεστημένο Investment Management σύστημα, επιτυγχάνεται αξιόπιστη, προσωποποιημένη και πλούσια λειτουργικότητα στη διαχείριση, ανάλυση και παρακολούθηση των χαρτοφυλακίων σε πραγματι