Η Panda Security Hellas, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας όσων το έχουν ανάγκη.


kivotos toy kosmoyΣε δύσκολες συγκυρίες όπως αυτή που διανύει σήμερα η Ελλάδα, η επιχειρηματική ηθική των σύγχρονων επιχειρήσεων επιτάσσει αυτές να δείχνουν εμπράκτως μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία και να ρίχνουν περισσότερο βάρος σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη να αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια.


Προσπαθώντας να διευρύνει την έννοια της ενασχόλησής της με την ασφάλεια, η Panda Security Hellas που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα με επιτυχία στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας, έδειξε έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία, με κάθε δυνατή προσφορά σε οργανισμούς και δράσεις που σκοπό έχουν να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων σε αυτή την περίοδο παρατεταμένης κρίσης, που πλήττει την ελληνική κοινωνία.


Η Panda Security Hellas, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας όσων το έχουν ανάγκη. Με την έναρξη της σχολικής περιόδου, προσέφερε μια ποσότητα από τα προϊόντα ασφάλειας δεδομένων που διακινεί, στον οργανισμό αλληλεγγύης “Κιβωτός του Κόσμου” προκειμένου να καλυφθούν τα γραφεία και οι αίθουσες διδασκαλίας του συλλόγου, περνώντας ένα σημαντικό για την εποχή μήνυμα: Ακόμη και η ελάχιστη προσφορά είναι σημαντική.