Μία ενδιαφέρουσα εμπορική συνεργασία με κοινό όφελος για τους πελάτες τους ξεκίνησαν η Forthnet με την Anytime της Interamerican.


forthnet nova logo 2014Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των συνδρομητών Forthnet & Nova – οι οποίοι απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια – με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime, κερδίζουν Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN για έναν ολόκληρο χρόνο.


H κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, που θα ισχύει για τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του, εξασφαλίζει σε 24ωρη βάση υγειονομική μεταφορά στο κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα σε όλη την Ελλάδα με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο αν χρειαστεί, ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και άλλες παροχές.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Μέσα από την ιστοσελίδα www.forthnet.gr/pronomia/anytime κάθε συνδρομητής Forthnet & Nova μπορεί να αποκτήσει ένα μοναδικό κωδικό, με τον οποίο ασφαλίζοντας το όχημά του στην Anytime θα κερδίζει την προσφορά.


Μετά την αγορά και την πληρωμή του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου στην Anytime, ο πελάτης θα ειδοποιείται για την έναρξη της κάλυψης Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας με ενημερωτικό sms.


Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών “προνόμια”, όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova, κάθε μήνα απολαμβάνουν κληρώσεις με συναρπαστικά δώρα και αποκλειστικές προσφορές.