H IQ Solutions, πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2014» ως εκθέτης στο περίπτερο 2.105, Hall 2.


IQ_Solutions_logoΚατά τη διάρκεια της έκθεσης, που ξεκινά στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα, η IQ Solutions θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης και επικοινωνίας, σχεδιασμένες για να καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις των Ναυτιλιακών Εταιρειών για λειτουργικότητα, απομακρυσμένη διαχείριση, διασύνδεση απομακρυσμένων σημείων, ασφάλεια στη διακίνηση και αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων, υψηλή διαθεσιμότητα, ταχύτητα στις επικοινωνίες, μείωση των λειτουργικών εξόδων, μείωση της ανάγκης για τεχνική υποστήριξη on board (πάνω στο πλοίο) – αλλά και υπηρεσίες όπως αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, outsourcing υποστήριξη, εκπαίδευση του πληρώματος κ.α.


Επιπλέον, η IQ Solutions θα μοιραστεί με τους επισκέπτες στο περίπτερό της επιτυχημένα case studies από τον κλάδο της Ναυτιλίας που δείχνουν πώς μεγάλες εταιρείες του κλάδου απάντησαν στα κρίσιμα ζητούμενά τους και πέτυχαν τους στρατηγικούς της στόχους.


Στο περίπτερο της IQ Solutions, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν demo του iQ Marine – της ευέλικτης πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί για να παρέχει ένα ασφαλές, αξιόπιστο και εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον επικοινωνιών μεταξύ του πλοίου και των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας.


Η έκθεση «Ποσειδώνια» είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις για τη Ναυτιλία. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 2-6 Ιουνίου στο Metropolitan Expo (περιοχή Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών) και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 18.000 επισκέπτες.


Η IQ Solutions θα εκθέσει τις λύσεις της για τη Ναυτιλία στο περίπτερο 2.105, Hall 2.