Η ευρυζωνικότητα, μοχλός ανάπτυξης στη σημερινή ψηφιακή εποχή, είναι το θέμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών, που γιορτάστηκε στις 17 Μαΐου.


Cyta logo internet&statheriΗ Cyta, ο ηγέτης στον τομέα της ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο, ανακοινώνει δωρεάν σύνδεση με Cytanet & Broadband Telephony Home, μέχρι τις 15 Ιουνίου.


Παράλληλα, διοργανώνει εκδήλωση για επιχειρηματικούς της πελάτες, με διακεκριμένους ομιλητές, στην οποία θα συζητηθούν οι ευκαιρίες που ανοίγονται μέσα από την ευρυζωνικότητα, για περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.


Ο Οργανισμός, ως ο κατεξοχήν πάροχος υπηρεσιών τετραπλού παιχνιδιού, οδηγεί τις εξελίξεις και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και συστηματικό έργο στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Κύπρο. Η Cyta έχει καταφέρει να καλύψει γεωγραφικά το νησί με αξιόπιστες και προσιτές ευρυζωνικές υπηρεσίες, σε όλους τους τομείς των τηλεπικοινωνιών, όπως κινητή και σταθερή τηλεφωνία, διαδίκτυο και τηλεόραση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και της οικονομίας, στην προσωπική ανάπτυξη των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος.


Δέσμευση του Οργανισμού είναι ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη της ενσύρματης και ασύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης, παρέχοντας στους Κύπριους πολίτες τις ίδιες υπηρεσίες και προϊόντα που απολαμβάνουν οι πολίτες των ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου και στηρίζοντας ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.