Η LG Electronics προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα δώρων με την απόκτηση μιας τηλεόρασης LG, επιβραβεύοντας έτσι τους καταναλωτές για την προτίμησή τους.


lg me dwroΛίγο πριν την έναρξη των πιο μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων του καλοκαιριού, μια σειρά από κορυφαίες LG τηλεοράσεις διατίθενται συνδυαστικά με πλούσια δώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ψυχαγωγίας και επικοινωνίας με τα πιο προηγμένα προϊόντα της LG, για μια απόλυτη εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας, όπως μόνο η LG μπορεί να προσφέρει!


Πιο συγκεκριμένα :
– Με κάθε αγορά μίας LG ULTRA HD TV 4Κ – μοντέλα UB98, UB95, UB85, η LG προσφέρει ένα Blu-ray Player LG BP740, για απόλυτη εμπειρία 4Κ θέασης
– Με κάθε αγορά μίας LG LB87 με webOS, η LG προσφέρει ένα LG G Pad 8.3, για εύκολη και γρήγορη συνδεσιμότητα παντού
– Με κάθε αγορά μίας LG CINEMA 3D TV LB73, η LG προσφέρει ένα Blu-ray Player LG BP325, για απόλυτη εμπειρία 3D θέασης
– Με κάθε αγορά μιας LG LB67 με webOS, η LG προσφέρει ένα φορητό σκληρό δίσκο HDD για άμεση πρόσβαση σε εξωτερικές πηγές μέσω input assist


Οι τηλεοράσεις LG ULTRA HD TV διαθέτουν υπέρ-υψηλή ανάλυση HD, ενώ η εξελιγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας Triple X Engine δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακής ζωντάνιας και καθαρότητας. Με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τα πάνελ Full HD, προσφέρουν την πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης και ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, η κορυφαία τεχνολογία CINEMA 3D της LG παρέχει την πιο έντονη εμπειρία 3D θέασης, δημιουργώντας ρεαλιστικό 3D εφέ με ελάχιστες αναλαμπές (flicker) στην ανάλυση 4K.


Τέλος, η πλατφόρμα webOS, η οποία θα ενσωματωθεί στα περισσότερα μοντέλα Smart TVs της LG το 2014, απλουστεύει σημαντικά την εμπειρία της Smart TV. Ο χρήστης μπορεί πλέον με ευκολία να αναζητά και να παρακολουθεί περιεχόμενο της επιλογής του, να συνδέει την πλατφόρμα με άλλες συσκευές και να ολοκληρώσει τις αρχικές ρυθμίσεις της πλατφόρμας με μεγαλύτερη άνεση.


Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.