Πρώτη θέση για την Canon στις ασπρόμαυρες πολυλειτουργικές συσκευές γραφείου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.


canon_logoΗ Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα Business Imaging and Professional Print της Canon στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για το έτος 2013 στο σύνολο των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων γραφείου (MFDs), με μερίδιο αγοράς 21,9 %, επιτυγχάνοντας αύξηση πωλήσεων 12% σε σχέση με το περσυνό έτος.


Παράλληλα, η παραπάνω επίτευξη οδήγησε στη διατήρηση του ήδη υψηλού μεριδίου της Canon (19,5%) στο σύνολο της αγοράς των πολυλειτουργικών μηχανημάτων (ασπρόμαυρων & έγχρωμων) το 2013.


Αξιοσημείωτη υπήρξε και η επιτυχία του 2ου εξαμήνου 2013 στο σύνολο των MFDs, όπου η Canon κατέκτησε την πρώτη θέση, με μερίδιο αγοράς 25,2% και αύξηση πωλήσεων 23%.
Εντυπωσιακό είναι επίσης το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Intersys στα έγχρωμα Canon MFDs, όπου με διπλασιασμό τεμαχίων σε σχέση με την περσινή χρονιά, παρουσίασε αύξηση μεριδίου 5 ποσοστιαίων μονάδων.


Ο κ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής του τομέα Business Imaging and Professional Print της Intersys δήλωσε σχετικά: «Η επαναλαμβανόμενη πρωτιά της Canon στα Α/Μ πολυλειτουργικά επιβεβαιώνει τη βαθιά και διαχρονική σχέση της με τους πελάτες σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων. Ο διπλασιασμός των πωλήσεων στην κατηγορία των έγχρωμων MFDs ενισχύουν τη διείσδυση της Canon και σε επιμέρους κλάδους, στους οποίους η έγχρωμη εκτύπωση καλύπτει τις μεγαλύτερες ανάγκες».