Την απόλυτη μπασκετική εμπειρία επιφυλάσσει ο ΟΤΕ TV για τους συνδρομητές του, προσφέροντας ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη.


nbaΟ νικητής του διαγωνισμού, μαζί με ένα ακόμη άτομο, θα περάσει 5 πέντε μέρες στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει από VIP θέσεις τους αγώνες Brooklyn Nets – Atlanta Hawks (Παρασκευή 11 Απριλίου) και Chicago Bulls – New York Knicks (Κυριακή 13 Απριλίου) στο Madison Square Garden. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ή και να συμμετάσχει στο pre-game shoot around, την «προθέρμανση» δηλαδή των ομάδων πριν κάθε αγώνα.


Το ταξιδιωτικό πακέτο παρέχει επίσης VIP φιλοξενία στη Νέα Υόρκη για το νικητή και την παρέα του, με ξεναγήσεις, ψυχαγωγία και πολλές ακόμη εκπλήξεις για μία αξέχαστη εμπειρία.


Το ΝΒΑ all-access tour διοργανώνεται κάθε χρόνο από το National Basket Association, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της διοργάνωσης από όλο τον κόσμο να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των αγώνων NBA, αλλά και να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.


Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να στείλουν το μήνυμα ΟΤΕ TV στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το πακέτο, έως την Κυριακή 2 Μαρτίου.


Οι σημαντικότεροι αγώνες του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV.