H Intel μας προσκαλεί στο Mobile World Congress 2014 καθώς στοχεύει στο μετασχηματισμό της φορητότητας, των υπηρεσιών και των υποδομών.


intel logoΣτο Mobile World Congress 2014, η Intel θα παρουσιάσει το εκτενές της προϊοντικό χαρτοφυλάκιο υπολογιστικών και επικοινωνιακών λύσεων, σχεδιασμένο για τις σύγχρονες φορητές συσκευές και για τη νέα εποχή – το Διαδίκτυο των Πραγμάτων.


Η Intel θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 8.30-10.00 π.μ. Στελέχη της Intel, μεταξύ των οποίων η Προεδρος της Intel, Renée James και ο Herman Eul, εταιρικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου Mobile Communications, θα συζητήσουν τη στρατηγική της Intel και των αυξανόμενων λύσεων σχετικών με την επικοινωνία και την πληροφορική, για να διαμορφώσουν την επόμενη εποχή της πληροφορικής – το Διαδίκτυο των Πραγμάτων.


Αμέσως μετά την Συνέντευξη Τύπου στις 24 Φεβρουαρίου, η Intel θα πραγματοποιήσει μια συνεδρία σχετική με τα εργαλεία λογισμικού φορητότητας για τεχνικά μέσα ενημέρωσης και προγραμματιστές, μεταξύ 10.30 π.μ. και 12.00 μ.μ. Η Intel θα παρέχει ενημέρωση και demos για τα τελευταία εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού σε φορητά λειτουργικά συστήματα (συμπεριλαμβανομένων των Windows*, Android* και Tizen*) με τα κυριότερα σημεία των νέων εργαλείων για Android.


Στο περίπτερο της Intel θα παρουσιαστούν tablets και smartphones με επεξεργαστές Intel® Atom™ 64-bit, οι προηγμένες λύσεις Intel 4G LTE (συμπεριλαμβανομένων των CAT 6, CA και επιδείξεων TDD), νέα wearable σχέδια αναφοράς, οι νεότερες συσκευές 2 σε 1, λύσεις ασφάλειας φορητότητας, δικτυακές υποδομές και υπηρεσίες φορητότητας.