Η Intel ανακοίνωσε ότι βοηθά στην επιτάχυνση της διάδοσης νέων συστημάτων ψηφιακής σήμανσης με νέες προδιαγραφές.


intel logoΗ αγορά ψηφιακής σήμανσης (digital signage) αναμένεται να φθάσει τα 17,1 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2017, σύμφωνα με την εταιρεία επιχειρησιακής πληροφόρησης IHS. Ωστόσο, ο ρυθμός εξέλιξης της αγοράς σε σχέση με την ανάπτυξη και την προσφορά νέων, state-of-the-art σημάνσεων, μπορεί να δημιουργήσει πίεση χρόνου στους κατασκευαστές.


Για την απλοποίηση και την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης , του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της διαχείρισης των λύσεων ψηφιακής σήμανσης, η Intel ανέπτυξε τη νέα προδιαγραφή Intelligent Systems Pluggable Specification (IPSS).


Οι νέες προδιαγραφές συστήματος συμπληρώνουν το Open Pluggable Specification (OPS) της Intel, με την ενσωμάτωση hardware, software και τεχνολογικών λύσεων, επιτρέποντας οικονομικά αποδοτικές, ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης, οι οποίες είναι συμβατές μεταξύ διαφορετικών κατασκευαστών.


Το IPSS υποστηρίζεται από μια σειρά εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Axiomtek, BenQ, Gigabyte, Grundig, Heidi.com, JWIPC, Kontron, NEC, Nexcom, Philips, Pilot TV, Samsung Display και TCL.