Η εταιρία Quest Συμμετοχών συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί διαφόρων θεμάτων ημερήσιας διάταξης.


LOGO_QUEST_HOL_GRΤα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με ακύρωση 219.429 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ η κάθε μία – Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας, που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο – Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρίας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.
2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 13.158.687,30 ευρώ μέσω ταυτόχρονης (i) αύξησης της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής με παράλληλη μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών της σε 11.962.443, με συνένωσή τους με αναλογία 4 παλαιές μετοχές σε 1 νέα μετοχή (reverse split) και (ii) μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης νέας (προερχόμενης από το reverse split) μετοχής κατά 1,10 ευρώ και καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους – Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρίας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών – Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας, που αφορά το μετοχικό κεφάλαιο – Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρίας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.
3. Έγκριση σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου, σύμφωνα με το άρ. 23α του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.