H ειδική στο Powerline devolo, συμμετέχει στο Intel Technology Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις dLAN για το οικιακό δίκτυο και για τις επιχειρήσεις.


devolo dLAN® 650: Καινοτομία μέσα από τρεις αγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος
dev_dLANLiveCam_productpictureΗ νέα γενιά προϊόντων οικιακής δικτύωσης της devolo μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, παρουσιάζεται με τους νεόκοπους προσαρμογείς dLAN 650 που βασίζονται στην range+ Technology. Με ταχύτητα στα 600 Mbps, επιτυγχάνουν σημαντικά υψηλότερη μετάδοση δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται και η περιοχή λήψης, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεπεράσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες αποστάσεις καλωδίων στο σπίτι. Η νέα τεχνολογία χρησιμοποιεί πλέον και τα τρία σύρματα χαλκού (αντί δύο) του καλωδίου ρεύματος, αντλώντας έτσι το πλήρες δυναμικό της γραμμής του ρεύματος, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση στην ταχύτητα μετάδοσης, αλλά και βελτίωση στην εμβέλεια του σήματος λήψης. Ο προσαρμογέας dLAN 650+, διαθέτει υποδοχή Gigabit-LAN για σύνδεση υπολογιστών και συσκευών πολυμέσων σε μία ενσωματωμένη πρίζα με δικτυακό φίλτρο για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης. Ο dLAN 650 triple+, διαθέτει τρεις θύρες Gigabit-LAN και είναι ιδανικός για τη δικτύωση ενός σύγχρονου καθιστικού ή ενός οικιακού γραφείου.


devolo dLAN® TV SAT Multituner: Δορυφορική τηλεόραση σε όλο το σπίτι
Με το dLAN TV SAT Multituner της devolo, κάθε πρίζα μετατρέπεται σε κεραία, αφού βασίζεται στο Powerline και μεταφέρει ουσιαστικά το δορυφορικό σήμα από το δορυφορικό πιάτο στο εσωτερικό του σπιτιού, φροντίζοντς για τη διάθεση του σήματος σε όλους τους χώρους. Ταυτόχρονα μπορεί να λαμβάνονται δύο διαφορετικά τηλεοπτικά σήματα, ή να παρακολουθεί κανείς ένα ζωντανό πρόγραμμα και να καταγράφει ένα δεύτερο. Από αυτό επωφελούνται επιπλέον τα smartphones και tablets, αφού μέσω της εγκατάστασης μιας δωρεάν εφαρμογής μετατρέπονται σε φορητή τηλεόραση!


dLAN® WiFi Move technology: Ασύρματο σήμα παντού χωρίς διακοπές!
Η τεχνολογία WiFi Move αποτελεί επανάσταση στο χώρο του WLAN από την πρίζα ρεύματος, αφού πρόκειται για το καλύτερο ασύρματο οικιακό δίκτυο για Smartphones, Tablets και Notebooks. Η εφαρμογή της τεχνολογίας είναι απλή: Ο προσαρμογές dLAN 500 WiFi (ή και η νεότερη σειρά 650) χρησιμοποιείται ως ένα συμπαγές σημείο ασύρματης πρόσβασης εκεί όπου γίνεται μεγάλη χρήση της ασύρματης πλοήγησης και στη στιγμή, τα smartphone, tablet και laptop έχουν την καλύτερη λήψη! Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης και άλλων προσαρμογέων με ένα μόνο κουμπί σε ένα κοινό Wi-Fi. Με τον τρόπο αυτό οι κινητές συσκευές βρίσκουν αυτόματα, το καλύτερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Η επέκταση μπορεί να γίνει με νέους προσαρμογείς που αναλαμβάνουν τις ρυθμίσεις Wi-Fi εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.


dLAN® business: Ιδανικός τρόπος δικτύωσης ξενοδοχείων και κτηρίων
Τα προϊόντα της devolo δεν είναι όμως ιδανικά μόνο στην οικιακή δικτύωση, αφού μπορούν κάλλιστα να καλύψουν και ανάγκες δικτύωσης επαγγελματικών χώρων παρέχοντας ασύρματη δικτύωση υψηλής ταχύτητας και λήψης. Η τεχνολογία dLAN®, μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ξενοδοχεία, όσον αφορά στην προσφορά προς τους πελάτες τους. Χωρίς ιδιαίτερες δαπάνες μετατροπής, μπορεί η τεχνολογία dLAN® να χρησιμοποιηθεί σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείο με βάση τις υπάρχουσες εφαρμογές υποδομής, όπως Internet, video on demand και VoIP (Triple Play). Τα προϊόντα dLAN ® αξιοποιoύν την υπάρχουσα καλωδίωση του κτηρίου (κεραίες, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο) για τη δικτύωση, έτσι ώστε να μην απαιτείται καμία δομική εργασία, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την επένδυση με μεγάλα όμως οφέλη, αφού παρέχεται Internet, video on demand και VoIP στον πελάτη με ελάχιστο κόστος. Πρακτικά ένα δίκτυο dLAN® βρίσκει απεριόριστες επαγγελματικές εφαρμογές, ιδιαίτερα όπου δεν υπάρχει καλωδίωση Ethernet και ασύρματες εφαρμογές, ή όπου αυτή η ασύρματη σύνδεση δεν λειτουργεί αποτελεσματικά. Πέραν από τις συμβατικές triple-play εφαρμογές όπως πρόσβαση στο Internet, το VoIP και το video-on-demand, πολλά ακόμη οφέλη μπορούν να αποκομιστούν με λύσεις dLAN ® όπου η μετάδοση δεδομένων είναι σημαντική, π.χ. για την ψηφιακή σήμανση και τη χρήση των πρόσθετων υπηρεσιών.


dLAN® green PHY: Η λύση για τις ηλεκτρικές συσκευές στο έξυπνο σπίτι
Μέσω του Green PHY είναι δυνατή η σύνδεση και επικοινωνία έξυπνων δικτύων, τόσο σε ένα έξυπνο σπίτι όσο και στον τομέα του Ε-mobility, αλλά και να παρακολουθούνται όλες οι παράμετροι που αφορούν στο Powerline. H devolo επιταχύνει την ανάπτυξη στον τομέα του Powerline Green PHY προσφέροντας μία πολύ ελκυστική λύση σε Small Footprint Embedded, με δύο Software-Development-Kits (SDKs) τα οποία προσφέρουν προσαρμοσμένη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί σε νέους τομείς. Το Green PHY SDK υποστηρίζει τον πρόσθετο, πάνω στη μονάδα μικροεπεξεργαστή, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη προσαρμογή στην εφαρμογή του module. Μέσα από τις δικές της εφαρμογές, καθώς και από τη χρήση διαφορετικών module interfaces όπως CAN bus, SPI, Ethernet ή μία σειριακή διασύνδεση, επιτρέπουν μια προσαρμοσμένη εφαρμογή. Για το σκοπό αυτό, διατίθεται στους προγραμματιστές μία τροποποιήσιμη εφαρμογή ως παράδειγμα, με την οποία μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στον έλεγχο των Green PHY modules, για να τα ρυθμίζουν με ακρίβεια τις αντίστοιχες εφαρμογές τους.