Όσοι επισκεφθούν μέχρι 12 Οκτωβρίου 2013 τα καταστήματα Golden-i, τα Apple Premium Reseller stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αγοράσουν τον αγαπημένο τους Mac υπολογιστή κερδίζουν πολλαπλά.


Golden-i-logoΗ νέα μεγάλη προσφορά των Golden-i δίνει πολλαπλά οφέλη, αφού για κάθε αγορά υπολογιστή Mac, δίνει δώρο ένα πολυμηχάνημα ασύρματης εκτύπωσης HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One Printer.


Να σημειώσουμε ότι η προσφορά που αφορά στο δώρο το πολυμηχάνημα εκτύπωσης, ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013 και μόνο για αγορές από τα καταστήματα Golden-i και όχι online και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Επιπλέον οι φοιτητές ή οι εκπαιδευτικοί, μπορούν να αποκτήσουν το νέο τους Mac με μειωμένη τιμή κατά 12% αλλά και το αγαπημένο τους iPad μειωμένο κατά 10%. Η προσφορά ισχύει έως 12 Οκτωβρίου 2013 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η μειωμένη τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα, ισχύει για φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών (δεν ισχύει για μαθητές) αλλά και για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι φοιτητές και εκπαιδευτικοί έχουν 10% έκπτωση σε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών.


Ο HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One Printer έχει σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι ή και στο γραφείο, συνδυάζοντας ασύρματη εκτύπωση ePrint της HP με μικρό κόστος. Με την υποστηριζόμενη τεχνολογία AirPrint, δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να εκτυπώσει e-mail, φωτογραφίες, σελίδες web και άλλα, απευθείας από iPad, iPhone ή iPod touch.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ένα από τα τρία καταστήματα Golden-i ή ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr