Οι λύσεις Ericsson RBS 6000 multi-standard μετασχηματίζουν τα δίκτυα 2G/3G της Orange και να αναπτύξουν LTE.


ERICSSON LOGO_cmyk-01Η Ericsson είναι ο μοναδικός προμηθευτής για την ανάπτυξη του LTE στις ζώνες 2.6GHz και 800MHz στη νοτιοδυτική και βορειοανατολική Γαλλία καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού


Όντας ένας από τους βασικούς προμηθευτές τεχνολογίας της Orange, η Ericsson (NASDAQ: ERIC) ξεκίνησε την ανάπτυξη 4G/LTE προκειμένου να αναβαθμίσει τα δίκτυα του παρόχου τον Ιούνιο του 2012. Η Ericsson εγκαθιστά τις RBS 6000 multi-standard 2G/3G/4G βάσεις ραδιοσταθμών προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών όσον αφορά την ποιότητα και την χωρητικότητα για τους συνδρομητές της Orange στο Παρίσι, όπως επίσης και στις περιοχές της νοτιοδυτικής και βορειοανατολικής Γαλλίας.


Ο Franck Bouétard, Head της Ericsson στην Γαλλία, λέει: «Ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης 4G δικτύων για την Orange επιδεικνύει την ικανότητα της Ericsson να υποστηρίξει τους βασικούς στρατηγικούς στόχους του πελάτη και να παράσχει τα οφέλη της χωρητικότητας που απαιτείται προκειμένου να διαχειριστεί την αύξηση της κυκλοφορίας δεδομένων βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα της υπηρεσίας. Οι ομάδες της Ericsson είναι πλήρως αφοσιωμένες στο να εξασφαλίσουν ότι η Orange μπορεί να πετύχει τους στόχους εγκατάστασης της υπηρεσίας 4G μέσα στο 2013».


Παράλληλα με τη διεξαγωγή ανάπτυξης του προγράμματος LTE, η Ericsson έχει μετατρέψει τα υπάρχοντα 2G και 3G δίκτυα σε περισσότερα από 15.000 μέρη της νοτιοδυτικής και βορειοανατολικής Γαλλίας και στην περιοχή του Παρισιού από το 2010. Η Ericsson έχει δημιουργήσει μια ειδική οργάνωση για τη διαχείριση αυτών των προγραμμάτων μετασχηματισμού και ανάπτυξης, και εργάζεται πάνω σε αυτά με ένα μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων εταιρειών.


Η Ericsson είναι ο ηγέτης στην αγορά mobile εξοπλισμού, και κατείχε 35% παγκόσμιο μερίδιο αγοράς το 2012. Το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της Ericsson για τα δίκτυα LTE είναι δύο φορές πιο μεγάλο σε σχέση με το βασικό της ανταγωνιστή, μετρημένο σε όρους φορτίων για ολόκληρο το 2012.