Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το επίσημο πρωτάθλημα Injustice: Gods Among Us αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, στο Greek Dojo Academy, στους Αμπελόκηπους.


injustice-3Μετά από 4 ώρες συνεχών μαχών στις οποίες έλαβαν μέρος και πολλοί κορυφαίοι παίκτες της Ελληνικής Fighting σκηνής αναδείχτηκε μια all-star τετράδα από μεγάλα ονόματα, όπως ο Μιχάλης ‘Metzos’ Μετζέλος και ο Νικόλας ‘Niko1ass’ Φριλίγκος, παίκτες που και οι δύο βρίσκονται στην παγκόσμια οκτάδα στο Mortal Kombat και είχαν διακριθεί και στο Super Vs Battle στο Λονδίνο το 2012 ενώ ο Νικόλας είχε βγει και δεύτερος στο πρώτο παγκόσμιο τουρνουά Mortal Kombat το 2011.


Αυτός που επικράτησε στο τέλος ήταν ο Μάριος “Nivek” Μπιτσικόκος, ένας βετεράνος του Tekken (που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα) αλλά και του Mortal Kombat (2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2012, και με συμμετοχές στο Super Vs. Battle του Λονδίνου)


Το Injustice: Gods Among Us από πλευράς Gameplay είναι βασισμένο στο σύστημα του Mortal Kombat με πολλά έξτρα στοιχεία. Σύμφωνα με τους παίκτες της τελικής τετράδας πρόκειται για ένα Mortal Kombat με περισσότερη ποικιλία και λίγο περισσότερο βάθος, αλλά σίγουρα αν ξέρεις Mortal Kombat θα είσαι καλός και στο Injustice.


Ο Μάριος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παγκόσμιους τελικούς στο Παρίσι στις 23 Απριλίου.