Το ραδιόφωνο του Red Bull Music Academy παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή για smartphones, η οποία επιτρέπει την περιήγηση στον κατάλογο των shows.


red bull music academy appΕντοπίζοντας τους κορυφαίους δημιουργούς μουσικής του σήμερα, τους καλύτερους νέους ήχους και τις πιο σημαντικές φεστιβαλικές στιγμές, το ραδιόφωνο του Red Bull Music Academy κατέχει ένα πλούσιο αρχείο χιλιάδων ανέκδοτων συνεντεύξεων, μίξεων και ζωντανών ηχογραφήσεων. Από σήμερα, όλος αυτός ο θησαυρός μπορεί να φτάσει στην παλάμη του χεριού σου χάρη στη νέα εφαρμογή για iPhone, Android, WindowsPhone και Symbian.


Το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής επιτρέπει στον χρήστη εύκολα και ενστικτωδώς να περιηγηθεί μέσα στον κατάλογο των σόου. Δεν χρειάζεται να εντοπίσεις ξανά τη διαδρομή σου. Κάνε απλά κλικ στο κουμπί σε σχήμα καρδιάς πάνω σε οποιοδήποτε σόου και συνδέσου είτε στο facebook είτε στο twitter για να προσθέσεις το σόου στα αγαπημένα σου. Αυτή η λειτουργία θα εμφανίζεται επίσης και στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ραδιοφώνου του Red Bull Music Academy, γεγονός που σημαίνει ότι τα αγαπημένα σου θα συγχρονίζονται τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο smartphone σου. Από ένα ολονύκτιο πάρτι μέχρι μια τετράωρη διαδρομή με το τρένο, αυτές οι λίστες στα αγαπημένα σου θα διαμορφώνονται σε ένα σταθμό ραδιοφώνου προσαρμοσμένο στο γούστο σου. Η εφαρμογή αυτή προσαρμόζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα του ήχου ανάλογα με τη σύνδεση ώστε να μην υπάρχουν διακοπές όπου και αν βρίσκεσαι.


Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής, το ραδιόφωνο του Red Bull Music Academy θα αναμεταδώσει ζωντανά τις μίξεις κάποιων μουσικών «μάγων» κατηφορίζοντας στη Μουσική Εβδομάδα στο Μαϊάμι. Συντονίσου καθώς από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου, η Ακαδημία υποδέχεται στο ραδιοφωνικό στούντιό της μερικούς καινοτόμους καλλιτέχνες αλλά και μας ταξιδεύει σε μια rave συλλογή σε συνεργασία με το Boiler Room στις 23 Μαρτίου.