Η Nikon Europe εμπλουτίζει τη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών Coolpix με δύο νέα μοντέλα, τόσο λεπτά και κομψά που δεν θα τα αποχωριστείτε ποτέ.


BN8834nikon-COOLPIX-S6500-et-S2700Η πολύχρωμη S6500 με ενσωματωμένο Wi-Fi, αισθητήρα CMOS 16 megapixel και ευρυγώνιο φακό NIKKOR με οπτικό zoom 12x σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας άμεσα, μέσω σύνδεσης στο internet για αποστολή ποιοτικών φωτογραφιών μέσα σε δευτερόλεπτα. Η κομψή και μοντέρνα S2700 έχει ιδανικό μέγεθος τσέπης, αλλά παράλληλα διαθέτει ευρυγώνιο φακό NIKKOR με zoom 6x, 16 megapixel, οθόνη LCD 6,7 cm (2,7 ιντσών) με αντι-ανακλαστική επίστρωση και δυνατότητα εγγραφής video HD (720p).


«Τόσο η COOLPIX S6500 όσο και η COOLPIX S2700 διευκολύνουν τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών και video ενώ μετακινείστε, ενώ η S6500 σάς επιτρέπει να τις μοιράζεστε ηλεκτρονικά στη στιγμή» εξηγεί ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe. «Οι ευρυγώνιοι φακοί και στα δύο μοντέλα σάς επιτρέπουν να κάνετε σμίκρυνση για ομαδικές φωτογραφίες ή να πλησιάσετε για κοντινές λήψεις στα πρόσωπα που αγαπάτε, ενώ το σύστημα Έξυπνου πορτραίτου και οι επιλογές Ιδιαίτερης επεξεργασίας εξασφαλίζουν τα πλέον κολακευτικά πορτραίτα. Με την S6500, η άμεση κοινοποίηση μέσω Wi-Fi εξασφαλίζει ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορούν να δουν τις ποιοτικές φωτογραφίες σας αμέσως μόλις τις τραβήξετε.»


S6500 — Μεγεθύνετε και μοιραστείτε
Με την COOLPIX S6500 δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την ποιότητα της φωτογραφίας για χάρη της άμεσης αποστολής ή το αντίστροφο. Ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 12x ευρυγώνιας κάλυψης (25–300 mm) σας βοηθά να αποτυπώσετε ακριβείς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, είτε βρίσκεστε πολύ κοντά είτε φωτογραφίζετε από απόσταση, ενώ ο αισθητήρας CMOS 16 megapixel με οπίσθιο φωτισμό εξασφαλίζει ότι ο φωτισμός είναι αυτός ακριβώς που χρειάζεστε, είτε φωτογραφίζετε ένα ηλιοβασίλεμα είτε μια βραδινή συναυλία είτε ένα ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών.


Η εγγραφή video full HD (1080p) είναι εύκολη με το αποκλειστικό κουμπί εγγραφής video, με το οποίο μπορείτε να μεταβαίνετε στη στιγμή από τη λειτουργία λήψης φωτογραφιών στη λειτουργία λήψης video. Η τεχνολογία αυτόματης απόσβεσης κραδασμών της Nikon αντισταθμίζει επίσης τις επιδράσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να επικεντρώνεστε στη σύνθεσή σας.


Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες και τα video που θέλετε να μοιραστείτε, το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να τα μεταφέρετε στην έξυπνη συσκευή σας1, έτοιμα για αποστολή στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο της φωτογραφικής μηχανής, δυνατότητα που είναι ιδιαίτερα βολική για αυτοπορτραίτα.


Η COOLPIX S6500 διατίθεται σε έξι ζωντανά χρώματα: μαύρο, ασημί, κόκκινο, λευκό, μπλε, πορτοκαλί.


S2700 – Ο πολύχρωμος τρόπος για να αποτυπώσετε τη ζωή σας
Η λεπτή S2700 με το σώμα των 20,7 mm, διαθέσιμη σε μια ποικιλία από απολαυστικά ζωντανά χρώματα, ταιριάζει στην παλάμη σας σαν να έχει φτιαχτεί για αυτήν. Ο φακός NIKKOR με οπτικό zoom 6x προσφέρει λήψεις υψηλής ακρίβειας και ο αισθητήρας εικόνας CCD 16 megapixel παρέχει καθαρές φωτογραφίες και ευκρινή video HD (720p).


Οι έξυπνες αυτόματες λειτουργίες προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής στις συνθήκες λήψης, έτσι ώστε εσείς να μην έχετε παρά να σκοπεύσετε και να φωτογραφίσετε για τέλεια αποτελέσματα. Το θέμα σας θα αποτυπώνεται πάντοτε τέλεια χάρη στο σύστημα έξυπνου πορτραίτου που παρέχει δυνατότητες όπως ο χρονοδιακόπτης χαμόγελου, η λειτουργία ελέγχου κλειστών ματιών, η λειτουργία απαλότητας δέρματος και η διόρθωση φαινομένου κόκκινων ματιών μέσα στη φωτογραφική μηχανή. Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία σας, διαλέξτε μία από τις οκτώ επιλογές ιδιαίτερης επεξεργασίας για να κάνετε τα πορτραίτα σας ακόμα πιο κολακευτικά.


Η COOLPIX S2700 διατίθεται σε επτά χρώματα: ασημί, μαύρο, κόκκινο, πορφυρό, μπλε, ροζ με σχέδια και πορφυρό με σχέδια.


S6500 – Άλλες βασικές δυνατότητες
– Οθόνη LCD 7,5 cm (3 ιντσών): (460.000 κουκκίδες): είτε πραγματοποιείτε λήψεις σε έντονο ηλιακό φως είτε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η μεγάλη οθόνη με την τεχνολογία καθαρής έγχρωμης οθόνης της Nikon παρέχει ξεκάθαρη αντίθεση και ευκρινή προβολή.
– Αυτόματη λειτουργία HDR: σας επιτρέπει να αποτυπώνετε εικόνες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τόνων σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Στη λειτουργία HDR, η φωτογραφική μηχανή συνδυάζει δύο λήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί με διαφορετικές εκθέσεις στη διάρκεια ενός πατήματος του κουμπιού λήψης για να δημιουργήσει μια εικόνα με ευρύ δυναμικό εύρος και πλούσια διαβάθμιση χρωμάτων.
– Εύκολη πανοραμική λήψη 360°/180°: εκτελέστε πανοραμική λήψη κατακόρυφα ή οριζόντια, για να δημιουργήσετε δυναμικές πανοραμικές λήψεις.
– Συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας: αποτυπώστε τα γρήγορα κινούμενα θέματα με ευκολία. Πραγματοποιήστε έως εφτά διαδοχικές λήψεις στην υψηλή ταχύτητα των 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
– Μενού επεξεργασίας: βελτιώστε τις φωτογραφίες σας επί τόπου, με μια μεγάλη ποικιλία από εφέ φίλτρου, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας γρήγορων εφέ στη λειτουργία αναπαραγωγής. Περιλαμβάνονται επιλογές όπως το χρώμα επιλογής, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και κατόπιν προσθέτει μια πινελιά χρώματος της επιλογής σας, καθώς και η διάθλαση, η οποία προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα.
– 19 λειτουργίες σκηνής: βελτιστοποιούν αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για να δημιουργήσουν δημοφιλή φωτογραφικά στυλ και εφέ. Επιτύχετε εξαιρετικές λήψεις απλά επιλέγοντας τη λειτουργία που αντιστοιχεί στις περιστάσεις.
– Λειτουργία λήψης 3D: δημιουργήστε τρισδιάστατες εικόνες, οι οποίες μπορούν να αναπαραχθούν σε τηλεοράσεις και υπολογιστές με δυνατότητα τρισδιάστατης προβολής.
– Αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος: τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες κινούμενων θεμάτων. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης παρακολούθησης θέματος διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή εστιασμένη σε ένα επιλεγμένο θέμα, ακόμα και όταν αυτό κινείται.
– EXPEED C2: το γρήγορο και ισχυρό σύστημα επεξεργασίας εικόνων της Nikon παρέχει γρήγορη λειτουργία, βελτιωμένη εγγραφή video, απόδοση υψηλής ευαισθησίας και μέγιστη ποιότητα εικόνας.


S2700 – Άλλες βασικές δυνατότητες
– Απόσβεση θαμπώματος κίνησης: μειώνει τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για να αντισταθμίσει την κίνηση της φωτογραφικής μηχανής και του θέματος. Η υψηλή ευαισθησία στο φως ISO (έως 3200) μειώνει τις πιθανότητες να βγάλετε θαμπές φωτογραφίες λόγω φωτογράφισης γρήγορα κινούμενων θεμάτων ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ο επιλογέας καλύτερης λήψης (BSS) επιλέγει αυτόματα την πιο ευκρινή μέσα από 10 διαδοχικές λήψεις.
– Μενού επεξεργασίας: βελτιώστε τις φωτογραφίες σας από την ίδια τη φωτογραφική μηχανή χάρη σε μια σειρά εφέ φίλτρου. Περιλαμβάνονται επιλογές όπως το χρώμα επιλογής, το οποίο μετατρέπει τη φωτογραφία σας σε μονόχρωμη και κατόπιν προσθέτει μια πινελιά χρώματος της επιλογής σας, καθώς και η διάθλαση, η οποία προσθέτει ένα εφέ σε σχήμα αστεριού στα φωτεινά αντικείμενα.
– Μπαταρία ιόντων λιθίου: επαναφορτιζόμενη για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και φιλική προς το περιβάλλον.
– Αυτόματη εστίαση παρακολούθησης θέματος: τραβήξτε ευκρινείς φωτογραφίες κινούμενων θεμάτων. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης με παρακολούθηση θέματος διατηρεί τη μηχανή εστιασμένη σε ένα επιλεγμένο θέμα, ακόμα και όταν αυτό κινείται.
– Σύστημα επεξεργασίας εικόνας EXPEED C2: παρέχει βελτιωμένη εγγραφή video, απόδοση υψηλής ευαισθησίας και μέγιστη ποιότητα εικόνας.