Ο Νίκος Δημητρόπουλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων της Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου Π. Γερμανού, Olympia Development.


WESTNET LOGOΟ κ. Δημητρόπουλος διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία και προϋπηρεσία, τόσο στο χώρο της διανομής, όσο και της κατασκευής προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας. Στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται καίριες θέσεις σε μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως οι Info Quest, Creative Labs αλλά και Sony Hellas όπου κατείχε τη θέση Κey Accounts Manager μέχρι και σήμερα, διαχειριζόμενος μερικούς από τους πιο απαιτητικούς λογαριασμούς της εταιρείας. Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester καθώς και πτυχίου Προγραμματιστή – Βοηθού Αναλυτή H/Y.


Η ένταξη του κ. Δημητρόπουλου στο δυναμικό της Westnet εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης της Εταιρείας.


Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Distribution Α.Ε., δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα της Westnet τον Νίκο Δημητρόπουλο, ο οποίος, με την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει άμεσα στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.».


Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.