Ο υπευθυνος του τμήματος Mobility της «Πλαίσιο Computers», Γιάννης Γαλανάκης, μίλησε στο techpress.gr  για την πορεία των πωλήσεων φορητών συσκευών, για τα νέα Turbo-X Τablets και Smartphones και γενικότερα, για τις εξελίξεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Γιάννης Γαλανάκης

Κύριε Γαλανάκη, πώς διαμορφώνονται οι πωλήσεις στις φορητές συσκευές, δηλαδή στα κινητά και στα tablets;

Η αγορά των tablet αναπτύσσεται συνεχώς και ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο που έχουν κυκλοφορήσει πιο προσιτές συσκευές. Οσον αφορά στην αγορά των smartphones, υπάρχει μια ανοδική τάση σε επίπεδο τεμαχίων. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει ότι τα smartphones έχουν γίνει πιο προσιτά για τους καταναλωτές. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν Android smartphones από 99€, όπως το Turbo-X G400, το οποίο παρά την πολύ χαμηλή τιμή, είναι Dual SIM και διαθέτει 3.5 ιντσών οθόνη.


Τα καινούργια φορητά προϊόντα του Πλαισίου π.χ. Turbo-X tablet Breeze II 7 ιντσών, βρίσκουν μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό. Πώς το εξηγείτε;

Θα μπορούσα να το αποδώσω σε τρεις συνιστώσες :

Εξαιρετικός συνδυασμός χαρακτηριστικών – τιμής

Τα Turbo-X Tablet προσφέρουν στους πελάτες πολύ καλά χαρακτηριστικά σε πάρα πολύ προσιτή τιμή. Αυτός ο συνδυασμός δεν υπήρχε στην ελληνική αγορά πριν παρουσιάσουμε τα Turbo-X Tablet. Για παράδειγμα, το Breeze II που αναφέρετε, είναι ένα tablet 7 ιντσών εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1GHz και βάρος μόλις 275 γρ. Αυτά τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την εξαιρετική τιμή του – μόλις 99€ – το καθιστούν ιδανικό για όποιον ήθελε ένα tablet, αλλά δε μπορούσε να το αποκτήσει!

Εξειδίκευση και υποστήριξη

Τα Turbo-X Tablet, όπως και όλα τα Turbo-X προϊόντα, συνοδεύονται από μοναδικές υπηρεσίες, τις οποίες οι πελάτες δεν μπορούν να βρουν σε κανένα άλλο brand όπως :

* 140 εξειδικευμένοι τεχνικοί, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και να λύσουν κάθε απορία ή πρόβλημα

* Τεχνική υποστήριξη σε 4 ώρες σε 21 σημεία service

* Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη 12 ώρες την ημέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα στο 800 11 12345

Πλήρης γκάμα για κάθε τύπο χρήστη

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα κ