Οι iTunes Gift Cards είναι διαθέσιμες στον Apple Premium Reseller της Systemgraph στο εμπορικό κέντρο Smart Park των Σπάτων.


iTunes-Gift-CardsΟι προπληρωμένες κάρτες για το iTunes και το App Store θα επιτρέψουν σε όλους τους λάτρεις της Apple να κατεβάσουν τις εφαρμογές που επιθυμούν και χρειάζονται για συσκευές iOS (iPhone, iPad, iPod touch) αλλά και για τον Mac τους, όπως επίσης και μουσική ή ταινίες για όλες τις παραπάνω καθώς και για το Apple TV τους, χωρίς σε καμία περίπτωση να χρειαστούν κάποια τραπεζική κάρτα (πιστωτική ή προπληρωμένη).


Είναι ακόμη ένα ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που επιθυμούμε να χαροποιήσουμε σε μια ειδική επέτειο ή σε μια απλή καθημερινή μέρα, δείχνοντάς τους την αγάπη μας!


Η κάθε κάρτα εξαργυρώνεται και το υπόλοιπό της προστίθεται στο λογαριασμό του χρήστη, ώστε στο εξής εκείνος/η να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει χωρίς να την έχει μαζί του. Παρόλα αυτά ο μοναδικός της σχεδιασμός με τα ιριδίζοντα σχήματα την καθιστά ένα μικρό κόσμημα, που όλοι θα ήθελαν να είχαν στο πορτοφόλι τους, στο γραφείο τους ή καρφιτσωμένη στον πίνακά τους!


Προσφέρονται σε τιμές των 15€, των 25€ και των 50€ για να ταιριάξουν σε κάθε ανάγκη, αλλά και σε κάθε περίσταση!