O John Tu, συνιδρυτής & CEO της Kingston, μας μιλά για την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, την ιστορία της και τα όσα περιμένει να γίνουν στο μέλλον.


JT_Photo


Πως νιώθετε που η Kingston γίνεται 25 χρονών;


Ο David (Sun) και εγώ θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα καλό και ευχάριστο χώρο εργασίας. Θέλαμε να δώσουμε ανθρώπινη διάσταση στην εταιρεία. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τους ανθρώπους να είναι περήφανοι που είναι μέλη της οικογένειας της Kingston.


Είχατε φανταστεί την επιτυχία της εταιρείας;


Όταν ο David (Sun) και εγώ ξεκινήσαμε την Kingston, ήμασταν χρεωκοπημένοι. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας στην αρχή οφειλόταν εν μέρει στην τύχη και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμασταν μέχρι τότε και μας βοήθησαν πολύ. Ο David κι εγώ νιώθουμε πολύ τυχεροί και μας φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό το από το πού ξεκινήσαμε και που βρισκόμαστε σήμερα.


Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;


Η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της θετικής στάσης, της σκληρής δουλειάς, της υπομονής, του να μαθαίνεις από την αποτυχία και πάνω απ’όλα του να είσαι δίκαιος. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Kingston οφείλεται στη σχέση που αναπτύσσουμε με όσους δουλεύουμε. Είμαστε δίκαιοι με τους πελάτες, τους συνεργάτες, το δίκτυο και τους υπαλλήλους μας και δημιουργούμε δυνατές σχέσεις μαζί τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παράγουμε καθημερινά ποιοτικά προϊόντα, με επιτυχία.


Τι θα λέγατε στους πωλητές, τους συνεργάτες και τους πελάτες της Kingston;


Η Kingston δε θα ήταν εδώ που βρίσκεται σήμερα χωρίς την υποστήριξη των πελατών της, των συνεργατών της και του δικτύου της. Αυτά τα 25 χρόνια είναι για εμάς ένα ταξίδι. Είναι μεγάλη μας τιμή που το μοιραστήκαμε μαζί σας και ευχόμαστε να συνεχιστεί για ακόμη 25 χρόνια. Σας ευχαριστούμε για τη φιλία σας, την αφοσίωση και την πίστη σας. Μαζί δημιουργήσαμε την οικογένεια της Kingston.


Tι προβλέπετε για τα επόμενα 25χρόνια;


Η τεχνολογία για την κατασκευή της μνήμης παραμένει πολύ απλή. Πάντα θα υπάρχει ανάγκη για μνήμη. Κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει κινδύνους, καθώς εμφανίζονται νέες τεχνολογίες. Το cloud για παράδειγμα, μπορεί να επηρεάσει τη βιομηχανία της αποθήκευσης. Αλλά εμείς έχουμε πολύ καλά προϊόντα όπως μνήμες για Servers και SSD για Server που αποτελούν τα βασικά μέρη του cloud. H ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία. Σε αυτό πιστέψαμε όταν ο David κι εγώ ξεκινήσαμε αυτή τη μικρή εταιρεία πριν από 25 χρόνια και αυτό πιστεύουμε ακόμα και σήμερα.