Περισσότεροι από 50.000 πελάτες εμπιστεύτηκαν το www.meandhome.gr για τις αγορές τους στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.


me and home logoΤο www.Meandhome.gr, το μεγαλύτερο e-shop με προϊόντα για «Εμένα ή το Χώρο μου», συμπληρώνει 12 μήνες λειτουργίας και μετρά περισσότερους από 50,000 ευχαριστημένους πελάτες που πραγματοποίησαν αγορές στο διάστημα αυτό.


Το www.meandhome.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2011 με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του καταναλωτικού κοινού για ποικιλία επιλογών σε ανταγωνιστικές τιμές. Ένα χρόνο αργότερα, κι έχοντας καταγράψει σταθερά ανοδική πορεία το Meandhome.gr διαθέτει περισσότερα από 300,000 προϊόντα και 250 brands σε 20 κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει από εξοπλισμό οικιακής χρήσης όπως οικιακές συσκευές, έπιπλα, εργαλεία, διακοσμητικά, μέχρι προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είδη άθλησης, ρολόγια χειρός, αξεσουάρ καθώς και προϊόντα για το παιδί ή το κατοικίδιό του.


Σε αυτόν τον 1 χρόνο, το www.meandhome.gr κατόρθωσε να αποσπάσει κορυφαία βραβεία εξυπηρέτησης για την ποιότητα των υπηρεσιών του (Αξιολογήσεις Πελατών, Video Reviews, Click to Chat) και να συνάψει σημαντικές συμφωνίες για την αποκλειστική διάθεση προϊόντων beauty (Notosgalleries) και φροντίδας κατοικίδιων (Pet City).


Το www.meandhome.gr συνεχίζει δυναμικά την πολύ καλή του πορεία καθώς δέχεται περισσότερους από 15.000 επισκέπτες καθημερινά.