Η Pioneer κερδίζει τρία βραβεία EISA για τον καλύτερο ραδιοενισχυτή, τον καλύτερο Network Player και το καλύτερο σύστημα πλοήγησης.


pioneer-vsx-922Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την κατάκτηση τριών βραβείων από τον EISA (European Imaging and Sound Association). Η Pioneer κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία οικιακού ήχου και εικόνας, με τον ραδιοενισχυτή VSX-922 που κέρδισε τον τίτλο του «European HT Receiver 2012-2013» και τον Network Audio Player N-50, που κατέκτησε την διάκριση «European Streaming Product 2012-2013». Επιπρόσθετα, το σύστημα πλοήγησης αυτοκινήτου AVIC-F40BT βραβεύθηκε ως το «European In-Car Navigation System 2012-2013».


Ο EISA, είναι ένας οργανισμός που αποτελείται από 50 περιοδικά – μέλη, από 19 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες, με ύλη και αντικείμενο από τους χώρους του ήχου, των φορητών ηλεκτρονικών, της εικόνας και της φωτογραφίας. Κάθε χρόνο, μία επιτροπή που αποτελείται από του αρχισυντάκτες των περιοδικών, επιλέγει και βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα και τις πιο εντυπωσιακές τεχνολογίες σε κάθε κατηγορία συσκευών εικόνας και ήχου.


European HT Receiver 2012-2013: Pioneer VSX-922
«Η επιτυχία στην ανταγωνιστική κατηγορία Audio/Video κερδίζεται δύσκολα κι έτσι η Pioneer εργάστηκε σκληρότερα από όλους προκειμένου να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο για τον καλύτερο ραδιοενισχυτή Home Theater με το μοντέλο VSX-922», δήλωσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων. «Με την πρώτη ματιά δεν διακρίνονται ιδιαίτερες αλλαγές από την προηγούμενη γενιά ραδιοενισχυτών, όμως η Pioneer έχει προβεί σε καίριες βελτιώσεις, όπως η ύπαρξη έξι εισόδων 3D-compatible HDMI, εξόδους 7.2 καναλιών και την προσθήκη νέων τεχνολογιών επεξεργασίας βίντεο, που βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας. Ο VSX-922 υποστηρίζει DLNA και ΑirPlay, ψηφιακή σύνδεση για iPod, iPhone και iPad και υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων WAV και FLAC μέχρι 192kHz/24-bit μέσω ενσύρματου δικτύου ή USB. Με την δωρεάν εφαρμογή της Pioneer iControlAV2012 το smartphone ή το tablet χρησιμοποιείται ως ένα πλήρως λειτουργικό τηλεχειριστήριο για ψυχαγωγικές εμπειρίες με το δικό σας προσωπικό στυλ.»


European Streaming Product 2012-2013: Pioneer N-50
Σχολιάζοντας την βράβευση του N-50, η κριτική επιτροπή ανέφερε σχετικά: «Οι νέες δικτυακές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Pioneer N-50 είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Στην έγχρωμη LCD οθόνη 2,4 ιντσών παρέχονται πληροφορίες για τον τύπο του αρχείου, την δειγματοληψία του, ακόμα και το εξώφυλλο του άλμπουμ. Δείγμα της ποιότητας κατασκευής του Ν-50 αποτελεί και το αυξημένο βάρος του, παρά το χαμηλό προφίλ σε ύψος, γεγονός που οφείλεται στα πολλαπλά τροφοδοτικά και την στιβαρή κατασκευή. Αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ύπαρξη υποδοχής Ethernet συμβατής με DLNA, που μπορεί να «σηκώσει» ακόμα και τα υψηλότατης ανάλυσης 24-bit/192kHz αρχεία, ενώ ταυτόχρονα παρέχει όλη την διασυνδεσιμότητα για να υποστηρίξει παλαιότερες ψηφιακές συσκευές, USB, και προσαρμογείς δικτύου WiFi ή Bluetooth. Ακουστικά, δημιουργεί μία σκηνή, που μπορείς να περπατήσεις μέσα της».


European In-Car Navigation System 2012-2013: Pioneer AVIC-F40BT
pioneer-avic-f40btepsΗ κριτική επιτροπή δήλωσε: « Με το AVIC-F40BT της Pioneer, τα έχει κανείς όλα! Πλήρως λειτουργικό σαν βασική ηχητική μονάδα, ενώ με την λειτουργία Advanced App Mode παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες! Πέρα από τις κλασσικές λειτουργίες αναπαραγωγής CD και DVD, το συγκεκριμένο μοντέλο δέχεται φωνητικές εντολές για τον έλεγχο της πλοήγησης, των τηλεφωνικών κλήσεων και των λειτουργιών πολυμέσων χωρίς να χρειάζεται να κουνήσει ο χρήστης το δακτυλάκι του! Η λειτουργία ECO Drive σας βοηθά να εξοικονομείτε καύσιμα, ενώ με την λειτουργία «Aha Radio» παρέχεται η δυνατότητα λήψης ραδιοφωνικών σταθμών από το Internet, podcasts και ηχητικών βιβλίων (audio books). Επιπρόσθετα, η τεχνολογία Advanced App Mode επιτρέπει την χρήση ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού συμβατών εφαρμογών για iPhone/iPad απευθείας από το ταμπλό του αυτοκινήτου. Η νέα εφαρμογή MIXTRAX αυτόματα αναπαραγάγει non-stop μουσική από την συλλογή σας. Δεν πρόκειται να χαθείτε ποτέ όταν έχετε μαζί σας το Pioneer AVIC-F40BT!»