Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην επιχειρηματική Διεύθυνση Outsourcing της SingularLogic, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Θάνος Λούτσος.


singular-logicO κ. Θάνος Λούτσος διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Προέρχεται από την ING Greece, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 6 χρόνια και κατείχε τη θέση του General Manager Operations & IT (COO), ενώ παλαιότερα κατείχε τις θέσεις του Chief Information Officer και του CEE Regional Service Delivery Manager, έχοντας στην αρμοδιότητά του τη συνολική οργάνωση, ανάπτυξη και λειτουργία των ΙΤ υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παλαιότερα είχε εργαστεί στην Oracle Hellas και στην BULL.


Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος M.Sc on Advanced Information Technology, από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει το Professional MBA του ALBA Business School.


Από τη νέα του θέση ο κ. Λούτσος καλείται να συμβάλει αποτελεσματικά, στην περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη της επιχειρηματικής Διεύθυνσης Outsourcing της SingularLogic, στοχεύοντας στη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης και στην καλύτερη δυνατή ανταπόκρισή της στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά.