To Web TV του ANT1 παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία Social TV Chatter στον τελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”.


ant1 web tvΞεκινώντας από τον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ο ΑΝΤ1 σχεδίασε και προσφέρει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, την πρωτοποριακή online πλατφόρμα SOCIAL TV CHATTER και την εμπειρία του ALL IN ONE CHAT.


Το SOCIALTV CHATTER στηρίζει την καινοτομία του στην ταυτόχρονη προβολή του τηλεοπτικού προγράμματος μέσω του ΑΝΤ1 WebTV και του live chat. Όλα τα σχόλια, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα ανεβαίνουν (facebook ή twitter), θα συγκεντρώνονται μέσω της πλατφόρμας SOCIAL TV CHATTER του ΑΝΤ1 και θα εμφανίζονται και στη σελίδα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» στο antenna.gr ώστε όλοι να μπορούν να «επικοινωνούν» με όλους.


Ένα βήμα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ελάτε να σχολιάσουμε μαζί τα ταλέντα που διεκδικούν την πρώτη θέση. Παρακολουθήστε το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ζωντανά μέσα από το site του ΑΝΤ1 ή από όποια social media πλατφόρμα θέλετε και κάντε chat με τους άλλους fans, χρησιμοποιώντας τη νέα πλατφόρμα.


Την ημέρα του τελικού, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, μπείτε στο www.antenna.gr/live ή στο minisite του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Στην κάτω πλευρά της οθόνης σας θα δείτε το κουμπί SOCIAL TV CHATTER. Κάντε κλικ και ξεκινήστε το chat σας με τους υπόλοιπους fans. Τα σχόλια θα ανανεώνονται συνεχώς.


Ακόμα, μια μεγάλη έκπληξη θα περιμένει τους fans του show. Η Ευγενία Μανωλίδου λίγο πριν πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή τη βραδιά του τελικού, θα κάνει chat με όλους, μέσω του SOCIAL TV CHATTER. Απορίες, ερωτήσεις, σχόλια, σε έναν on line διάλογο μαζί της, θα ξεκινήσουν λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου φινάλε!


Με τη νέα αυτή on line πλατφόρμα, η τηλεόραση παίρνει άλλη διάσταση! Παρακολουθούμε και σχολιάζουμε μέσω των social media, από τον υπολογιστή ή το κινητό μας.