Η Profile συμμετέχει ως «partner» στη 14η ημερίδα λύσεων για τράπεζες της Ελβετίας με την ονομασία “JSB” (Les Journées Solutions Bancaires).


profileH ημερίδα λαμβάνει χώρα στις 31 Μαΐου 2012, στη Γενεύη, ενισχύοντας την τοπική της παρουσία στην Ελβετική αγορά. Η εν λόγω ημερίδα συγκεντρώνει την ελίτ της Ελβετικής αλλά και γενικότερα της ευρωπαϊκής τραπεζικής κοινότητας καθώς και των εταιρειών πληροφορικής.


Η PROFILE εδραιώνει την παρουσία της στην Ελβετική αγορά, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά τραπεζικά κέντρα στον κόσμο, τόσο με τo τοπικό γραφείο της στη Γενεύη, όσο και με τη συμμετοχή της σε εξειδικευμένα συνέδρια του χώρου όπως το “JSB”.


Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η PROFILE θα πραγματοποιήσει ομιλία με κεντρικό θέμα “Software solutions to meet the challenges in the wealth management industry”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Foyer II του “Bâtiment des Forces Motrices (BFM)”. Στο συγκεκριμένο συνέδριο, η PROFILE, διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού και συνεχή διεύρυνση των εργασιών της διεθνώς, στοχεύει στην ενημέρωση των Private Bankers και Wealth Managers της χώρας αναφορικά με τις εξειδικευμένες λύσεις της που βασίζονται στις πλατφόρμες IMSplus και FMS. Οι πλατφόρμες καλύπτουν τις περιοχές Private Wealth Management, Asset & Fund Management, Personal Banking, Custody and Core Banking.


Συγκεκριμένα, οι λύσεις της PROFILE έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την παροχή επιχειρησιακής ευελιξίας, την ολοκληρωμένη υποστήριξη αυτοματισμού των εργασιών ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη, διατηρώντας χαμηλό το κόστος αλλά και τους κινδύνους λειτουργίας. Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS προσφέρουν πλήρη κάλυψη των αναγκών του Private Banking και Wealth Management, όπως λειτουργεί στην Ελβετική αγορά, με ανταγωνιστικές λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λύσεις τραπεζικού και χρηματοοικονομικού λογισμικού της PROFILE στο περίπτερό της αρ. 07.