H Attica Wealth Management έθεσε σε πλήρη παραγωγική λειτουργία την πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, IMSplus της PROFILE.


profileΗ λύση συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση των χειρονακτικών και κοστοβόρων εργασιών με σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό.


Η Attica Wealth Management με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, κατόπιν αξιολόγησης για αντικατάσταση του υφιστάμενου συστήματος επενδυτικής διαχείρισης, επέλεξε τη λύση IMSplus Private Wealth Management της PROFILE. Σημαντικό πλεονέκτημα της λύσης είναι η υποστήριξη σε μία ενιαία πλατφόρμα όλου του εύρους των υπηρεσιών καθώς και η διαχείριση κινδύνου των αμοιβαίων κεφαλαίων. Επιπλέον, με το IMSplus Private Wealth Management επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση του κινδύνου και βελτιστοποίηση των εργασιών εφόσον αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες μειώνοντας σημαντικά το χρόνο επεξεργασίας στοιχείων που πραγματοποιούταν χειρονακτικά.


Η Attica Wealth Management ήδη απολαμβάνει την ευελιξία που προσφέρει το σύστημα για δημιουργία και παραγωγή μεγάλου εύρους και πλήθους αναφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένη και ευπαρουσίαστη απεικόνιση των επενδύσεων προς τους πελάτες της. Η μέτρηση της απόδοσης πραγματοποιείται βάσει GIPS προτύπων, ενώ οι πελάτες της μπορούν να λαμβάνουν άμεσα και εύκολα λεπτομερή ανάλυση και drill down πληροφόρηση. Το IMSplus συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον οργανισμό.


Η τεχνολογική αρχιτεκτονική του συστήματος και η αρθρωτή δομή του IMSplus παρέχουν στην Attica Wealth Management τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις επιχειρηματικές προκλήσεις. Επιπλέον, υποστηρίζουν τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών με την ενεργοποίηση της απαραίτητης λειτουργικότητας άμεσα και κυρίως με ελάχιστο κόστος, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη των επενδυτικών εργασιών. Το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς από την PROFILE, εντός του προϋπολογιζόμενου χρόνου και budget, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό και τους χρήστες.