Η Panda Security ανακοινώνει τη συμβατότητα του Panda Antivirus Pro 2012 με τα Windows 8.


panda 2011Η νέα beta έκδοση του Panda Antivirus Pro 2012 είναι άμεσα διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/windows8. Οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει την beta έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα έχουν τα οφέλη της καλύτερης προστασίας από malware.


Το Panda Antivirus Pro 2012 είναι η πιο εύκολη στη χρήση λύση προστασίας της σειράς οικιακών προϊόντων 2012 της Panda, σχεδιασμένη ειδικά να προσφέρει τη μέγιστη προστασία με τη λιγότερη επίπτωση στην επίδοση του συστήματος. Τα προϊόντα 2012 της Panda χρησιμοποιούν την τεχνολογία Συλλογικής Νοημοσύνης (Collective Intelligence), την αποκλειστική cloud τεχνολογία της εταιρείας, η οποία συλλέγει με ευφυΐα απειλές από εκατομμύρια χρήστες υπολογιστών και προσφέρει αυτόματη, άμεση προστασία ενάντια σε γνωστά και άγνωστα malware.


Τα PandaLabs δέχονται καθημερινά κοντά στα 73.000 νέα αρχεία τα οποία αυτόματα αναλύονται, ταξινομούνται και επανορθώνονται από την Collective Intelligence. Συλλέγοντας πληροφορίες για τα malware από την παγκόσμια κοινότητα της Panda, η Collective Intelligence βελτιώνει συνεχώς τα επίπεδα προστασίας και προσφέρει ταχύτερη ανταπόκριση στις πιο πρόσφατες και πιο επικίνδυνες επιθέσεις malware.