Οι φορητοί υπολογιστές Inspiron 15R και 17R Switch μπορούν να αλλάξουν καπάκι μεταμορφώνοντας την αισθητική και τη διάθεσή σας.


Full_collectionΓια να ικανοποιήσει τη διάθεση όλων μας για αλλαγή, η Dell προτείνει μια καινοτόμα ιδέα: την εξαιρετικής αισθητικής σειρά από καπάκια Dell™ SWITCH by Design Studio σε 16 επιλογές χρωμάτων για τη σειρά προϊόντων Dell Inspiron 15R και 17R Switch.


Ο κάτοχος του φορητού μπορεί να αλλάξει το καπάκι του υπολογιστή του, πολύ εύκολα με δύο κινήσεις προσαρμόζοντας τον φορητό υπολογιστή στη διάθεσή του και το στυλ του. Το καπάκι εφαρμόζει απόλυτα στον φορητό, στη θέση του αρχικού, με απόλυτη ασφάλεια αλλάζοντας κυριολεκτικά την όψη του υπολογιστή. Φυσικά ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ξανά το αρχικό ή ένα νέο, διαφορετικό καπάκι.


16 Διαθέσιμα σχέδια
Ανάμεσα στα σχέδια που διατίθενται σήμερα σε καταστήματα λιανικής πώλησης περιλαμβάνονται:
– Μονόχρωμα καπάκια στα οποία ανήκουν τα ‘Passion Purple’, ενα εντυπωσιακό μενεξεδί χρώμα, το μαγευτικό πορτοκαλί ‘Bronze Orange’ και το ζωηρό πράσινο ‘Summer Grass’, το αισθησιακό ροζ ‘Lotus Pink’, το κόκκινο της φωτιάς ‘Fire Red’ και το βασιλικό μπλε ‘Peacock Blue’.
– Μοναδικά ιδιαίτερα σχέδια όπως:
Το ‘Big Giant Plaid’, ένα καταπληκτικό πολύχρωμο γραμμικό σχέδιο, από τη σχεδιάστρια Brittany Waldner. Η Brittany Waldner είναι γραφίστρια από τη Βαλτιμόρη που εργάζεται για την εταιρία Big-Giant του Πόρτλαντ του Όρεγκον.


Το ‘Mehndi’ που αντικατοπτρίζει τα εντυπωσιακά σχέδια χέννας που διακοσμούν τις νύφες στην Ινδία με περίπλοκα σχέδια και πολύ ζωντανά χρώματα. Παραδοσιακά τα γράμματα του ονόματος του γαμπρού μπορεί να είναι κρυμμένα μέσα στο σχέδιο και ο γαμπρός οφείλει την νύχτα του γάμου να τα εντοπίσει.


Το ‘Shaadi’, από την ίδια συλλογή, που αντλεί την έμπνευσή του από την Ινδία, και που εξυμνεί τη χαρά και την ιδιαίτερη αγαλλίαση της γαμήλιας ημέρας. Όπως το φόρεμα της νύφης εκείνη την ημέρα, έτσι και αυτό το καπάκι χρησιμοποιεί τα χρώματα και σχέδια του για να συνοδεύσει αυτό το χαρούμενο γεγονός.


Στην ίδια σειρά το ‘Sangeet’, με ένα ιδιαίτερο, χαριτωμένο και διακριτικό μπεζ χρώμα που αναδεικνύει ένα λευκό περίτεχνο σχέδιο. Εξυμνεί την ένωση δύο οικογενειών που λαμβάνει χώρα με εκπληκτικά εδέσματα, μουσική και χορό


Το ‘Amira’, με τα λευκά μοτίβα σε μαύρο φόντο, ένα ακόμα καπάκι εμπνευσμένο από την Ανατολή. Σημαίνει ‘πριγκίπισσα’ στα Αραβικά και ξεχωρίζει για το σχέδιο και το ιδιαίτερα έντονο χρώμα του. Το ‘Horizontal Purple’, με οριζόντιες γραμμές σε διάφορες αποχρώσεις του μωβ, του Derek Welch. Ο Derek Welch γεννήθηκε το 1967 στο Τέξας και μεγάλωσε στην πόλη που ο Michael Dell ξεκίνησε την Dell, στο Ώστιν. Παρά τη σχέση του με την ιδιαίτερη πατρίδα του, ο Derek μένει πλέον στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και το σχέδιό του μπορεί να κάνει το δικό σας φορητό να ξεχωρίζει.


Το ‘Χ’, μια έκρηξη χρωμάτων σε μαύρο φόντο, από τον Korakrit Arunanondchai. Ο σχεδιαστής αυτού του σχεδίου με το κρυπτικό όνομα γεννήθηκε στην Μπανγκόγκ της Ταιλάνδης και σπούδασε σε μια σχολή τέχνης στην Αμερική. Δουλεύει κυρίως θέματα μέσω της ζωγραφικής, των νέων μέσων και της μεταξοτυπίας και τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει χώρους εγκατάστασης. Έχει εκθέσει έργα του στην Μπανγκόγκ, το Πρόβιντενς και τη Νέα Υόρκη, ενώ διαθέτει σε πολύ περιορισμένο αριθμό την δική του συλλογή με ρούχα με τίτλο ‘KORA-KRIT’.


Το ‘Lovers in Morning’, με τα μαύρα σχέδια λουλουδιών σε άσπρο φόντο, από την Deanne Cheuk. Ένα ρομαντικό όνομα για ρομαντικούς και όχι μόνο ανθρώπους, από μια σχεδιάστρια και καλλιτέχνη που της έχει ζητηθεί συχνά να δημιουργήσει έργα για μεγάλες εταιρίες και περιοδικά, επιστρατεύοντας τις εικονογραφήσεις και τις δημιουργικές καλλιτεχνικές κατευθύνσεις της.


Το ‘Daisy’, με μια χαρακτηριστική κίτρινη μαργαρίτα από τον Bryan Ische-Threadless. Η Threadless είναι μια εταιρία –κοινότητα που δημιουργεί απίστευτα σχέδια που επιλέγονται και σχεδιάζονται από το κοινό της.
Το LaPaz-itively Hot! που έχει δημιουργηθεί από τη γνωστή μάρκα βερνικιών OPI και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για τις κατόχους των υπολογιστών Dell οι οποίες λατρεύουν τα ζωντανά χρώματα στα νύχια τους!


Τα Dell Inspiron 15R και 17R Switch αποτελούν τις προτάσεις της Dell για φορητούς υπολογιστές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών κάθε ηλικίας και οι οποίοι αναζητούν από το φορητό τους τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης/τιμής με τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου από την Dell και μοναδικά χαρακτηριστικά αισθητικής και απόδοσης. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
– Επεξεργαστή: Intel® Core™ i3, i5 ή i7
– Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows® 7
– Οθόνη: ευρεία οθόνη WLED με διαγώνιο 15 και 17 ίντσες (15R και 17R αντίστοιχα)
– Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GT 525M – 1GB ή 2GB στο 17R Switch
– Μνήμη: από 3GBRAM έως 6GBRAM
– Σκληρό Δίσκο: από 320GB έως 750GB
– Ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο
– Blu-ray player(προαιρετικά)
– Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 HS
– Web camera HD Native
– Θύρα ακουστικών, έξοδος HDMI
– USB 3.0
Διαθεσιμότητα και Τιμή
Τα καπάκια για τα Inspiron 15R και 17R διατίθενται στα 29,99€ για τα μονόχρωμα σχέδια και 39,99€ για τα καπάκια Design Studio.