Οι οθόνες επαγγελματικής χρήσης της Samsung προσφέρουν προηγμένες επιχειρηματικές λύσεις για εσωτερική ή εξωτερική διαφήμιση.


samsung_logoΗ Samsung Electronics παρουσίασε τις τελευταίες λύσεις οθονών, συμπεριλαμβανομένων των οθονών μεγάλων διαστάσεων (LFDs), Surface, τη σειρά LED Full και τις hospitality TVs, στο πλαίσιο της ISE 2012 που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2012, προτρέποντας τους παρευρισκομένους να αναβαθμίσουν διαδικτυακά τις επιχειρήσεις τους, σύμφωνα με τη φιλοσοφία: “Connection to Your Business”.


Οι νέες οθόνες LFD περιλαμβάνουν τη λεπτή, all-in-one και κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους OL46B οθόνη, που είναι σχεδιασμένη να αντέχει στις δύσκολες εξωτερικές συνθήκες με θερμοκρασίες από -30°C ως +40°C. Η νέα οθόνη παρέχει μια εξαιρετική λύση διαφήμισης για επιχειρήσεις σε αθλητικές εκδηλώσεις, γήπεδα και συνεδριακά κέντρα. Παράλληλα, η SL46B οθόνη προσφέρει εντυπωσιακές, υψηλής ανάλυσης εικόνες, ιδανικές για βιτρίνες σε πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα.


Η νέα 65 ιντσών LED LFD ME65 οθόνη παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και υψηλή απόδοση. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε οθόνη αφής εύκολα και γρήγορα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, με την απλή προσάρτηση του καλύμματος της προαιρετικής οθόνης αφής και τη σύνδεση ενός καλωδίου USB.


Το MagicInfo-i Solution αποτελεί ένα ισχυρό λογισμικό εργαλείο της Samsung, που λειτουργεί μέσω διαδικτύου, και είναι συμβατό με τις οθόνες LFD. Το εν λόγω εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν ταυτόχρονα έως και 3.000 συνδεδεμένες συσκευές. Με εύκολη σύνδεση, μέσω των Samsung Galaxy S smartphones και Galaxy Tabs, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγξουν την κατάσταση των LFDs από οπουδήποτε.


Παράλληλα, οι λύσεις που παρουσιάστηκαν στην ISE περιλαμβάνουν:
– Την επόμενης γενιάς SUR40 οθόνη – μία multi-touch οθόνη / τραπέζι που αναπτύχθηκε από κοινού από τις Samsung Electronics και Microsoft. Η 40 ιντσών LCD οθόνη αναγνωρίζει τα δάχτυλα, τα χέρια και τα αντικείμενα που τοποθετούνται επάνω, με 52 σημεία αναγνώρισης αφής, διαθέτοντας την τεχνολογία σάρωσης αντικειμένων (object scanning technology).


Η λεπτή LFD οθόνη αναμένεται να υιοθετηθεί από μία ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, όπως τράπεζες, καταστήματα και διαγνωστικά κέντρα υγείας, καθώς έχει ήδη αποσπάσει τιμητικά βραβεία, όπως το “Best of What’s New” από το γνωστό περιοδικό Popular Science το Νοέμβριο του 2011 και το “Best of Innovations” από τη CES 2012.


– Τον 650TS-2 – έναν 65 ιντσών ηλεκτρονικό πίνακα που χρησιμοποιείται σε αίθουσες διδασκαλίας και προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλλον μάθησης. Χρησιμοποιώντας τις συσκευές της σειράς Samsung Galaxy, οι καθηγητές μπορούν να ελέγχουν το περιεχόμενο της διδασκαλίας τους σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας στους μαθητές τους μια συναρπαστική και διαδραστική εμπειρία εκμάθησης.


– Την UD22B – μία 22 ιντσών έγχρωμη, tile-type οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη εσωτερικής, εταιρικής διαφήμισης.
– Το FHD Super narrow bezel – μία 55 ιντσών οθόνη με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, ιδανικό για τις διαφημίσεις των επιχειρήσεων.
– Την Cloud Display (οθόνη) για τη χρήση προσωπικού υπολογιστή που παρέχει λύσεις που εξαλείφουν την ανάγκη για επιπλέον προμήθεια hardware. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργοποίηση της Cloud Display με ένα καλώδιο Ethernet – Samsung PoE (Power over Ethernet). Επίσης, παρουσιάστηκε και η φορητή Cloud Display.


Οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιούνται σε χώρους φιλοξενίας και εστίασης παρέχουν εκπληκτική εικόνα, χάρη στην τεχνολογία LED BLU. Τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους λύσεις οθονών με προσαρμοσμένο περιεχόμενο, χάρη στις λύσεις Samsung Hospitality Solution της Samsung. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα προβολής βίντεο και εικόνων ασύρματα από κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες.