Από τις 15 Φεβρουαρίου ως και τις 7 Μαρτίου, ένας νέος τίτλος θα είναι διαθέσιμος στο Xbox LIVE Arcade κάθε Τετάρτη.

xbl-house-partyΒρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για κάθε παιχνίδι, όπως ημερομηνίες κυκλοφορίας, τιμές και μια ειδική ανταμοιβή για όσους από εσάς μας ακολουθήσουν στο φετινό House Party στο Xbox LIVE Arcade!


To Xbox LIVE Arcade αποτελεί το σημείο αναφοράς ενός συνεχώς εμπλουτιζόμενου καταλόγου καινοτόμων και διασκεδαστικών παιχνιδιών για το Xbox 360 τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε. Είτε κάθεστε στον ίδιο καναπέ με τους φίλους σας, είτε βρίσκεστε στις αντίθετες πλευρές του πλανήτη, προσκαλέστε τους, γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο πάρτι που κανένας δεν θέλει να χάσει.


‘Όλοι οι συμμετέχοντες που θα αγοράσουν και τα τέσσερα παιχνίδια που περιέχει το House Party από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 13 Μαρτίου, θα λάβουν ως ανταμοιβή 800 Microsoft Points. Να λοιπόν, ένας ακόμα λόγος για να ξεκινήσετε άμεσα το House Party του 2012!


WARP (Electronic Arts)
15 Φεβρουαρίου | 800 Microsoft Points
Υποδυθείτε τον Zero, έναν αξιαγάπητο, αλλά φονικό πορτοκαλί εξωγήινο που έχει ένα μεγάλο σκορ να καλύψει σε αυτό το εξωφρενικά γρήγορο παιχνίδι δράσης που βασίζεται σε πάζλ! Ο Zero, που αιχμαλωτίστηκε από τον «κακό» Διοικητή και φυλακίστηκε στις υποθαλάσσιες εγκαταστάσεις του, πρέπει να σχεδιάσει την «μοναδική» απόδρασή του χρησιμοποιώντας ολόκληρο το οπλοστάσιο των εξωγήινων ικανοτήτων του – οι οποίες περιλαμβάνουν την αλλοίωση και τον διαχωρισμό του σώματός του, τον αντίλαλο, την ανταλλαγή και την εκτόξευση.


ALAN WAKE’S AMERICAN NIGHTMARE (Microsoft Studios)
22 Φεβρουαρίου | 1200 Microsoft Points
Μπορείτε να επιβιώσετε μέχρι το ξημέρωμα; Σε αυτή την ολοκαίνουργια, αυτοτελή εμπειρία, ο Alan Wake μάχεται τον εκπρόσωπο του σκότους, τον σατανικό Mr. Scratch. Μια συναρπαστική νέα ιστορία, που περιλαμβάνει πολλούς ανατριχιαστικούς εχθρούς, ακατάπαυστη δύναμη πυρός με φόντο τα εκπληκτικά τοπία της Arizona σε συνδυασμό με ένα διασκεδαστικό και προκλητικό νέο mode παιχνιδιού. Όλα αυτά καθιστούν το παιχνίδι “must” για τους βετεράνους παίκτες του Alan Wake και ταυτόχρονα το σημείο εκκίνησης για τους νέους παίκτες.


NEXUIZ (THQ)
29 Φεβρουαρίου | 800 Microsoft Points
Εδώ και αιώνες τώρα μαίνεται ο πόλεμος των Kavussari με τους Forsellians. Ενώ επικρατεί εκεχειρία, εξαιτίας της αποστροφής των δύο μερών, και οι δύο παρατάξεις εξακολουθούν να αντιτάσσουν πολεμιστές στην αρένα. Αυτά τα επεισόδια των θανατηφόρων μαχών μεταδίδονται σε όλο τον γαλαξία ως ψυχαγωγικό γεγονός, ένα υπερθέαμα γνωστό ως «Ο Διαγωνισμός Nexuiz» – ένα first-person shooter που εξελίσσεται στην αρένα όπου μπορείς να τροποποιήσεις τους κανόνες του αγώνα και τους νόμους της φυσικής καθώς κυριαρχείς των αντιπάλων σου σε συνεχώς μεταβαλλόμενο εχθρικό περιβάλλον.


I AM ALIVE (Ubisoft)
7 Μαρτίου | 1200 Microsoft Points
Ένα χρόνο μετά το φοβερό γεγονός που αφάνισε το μεγαλύτερο ποσοστό του ανθρώπινου πολιτισμού, ένας άνθρωπος παλεύει για επιβίωση. Αντιμέτωπος με έναν αβέβαιο, σάπιο και επικίνδυνο κόσμο, περιπλανιέται σε μια ερημωμένη πόλη, αναζητώντας τη γυναίκα και την κόρη του που είναι από καιρό τώρα χαμένες. Πρέπει να επιβιώσετε στα αποπνικτικά δρομάκια που καλύπτονται από σκόνη. Σκαρφαλώστε στους εναπομείναντες ουρανοξύστες, που είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν, ώστε να εισπνεύσετε καθαρό αέρα και να ανακαλύψετε ανέγγιχτους πόρους. Εξερευνήστε τα κατεστραμμένα ερείπια μιας άλλοτε ακμάζουσας μητρόπολης. Ανακαλύψετε μια μεταβαλλόμενη ανθρώπινη κατάσταση, η οποία χαρακτηρίζεται από δύσπιστους επιζώντες, επικίνδυνες ένοπλες συμμορίες και θύματα που έχουν την ανάγκη σας.