Η Patriot Memory και η VisionTek οι πρώτοι συνεργάτες της AMD που θα διαθέσουν τα προϊόντα Μνήμης της AMD στην αγορά της Βορείου Αμερικής.

amd-logo-apuΗ AMD ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης AMD μονάδας μνήμης για επιτραπέζιους υπολογιστές στη Βόρεια Αμερική, μέσω των συνεργατών της Patriot Memory LLC και VisionTek Products, LLC. Τα προϊόντα μνήμης με τη σφραγίδα της AMD θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της διαδικασίας για την επιλογή DRAM, παρέχοντας μία εύκολη και άμεση εμπειρία στην αναζήτηση του προϊόντος για ανάγκες πολυμέσων ή παιχνιδιών υπολογιστή.


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της AMD στον τομέα των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει το εργαλείο βελτιστοποίησης της απόδοσης AMD OverDriveT, ώστε να δοκιμάσει και να βελτιστοποιήσει την DRAM σε συνδυασμό με τα APUs, CPUs, GPUs και τα chipset της εταιρείας. Η εν λόγω δυνατότητα προσφέρει ένα συκγριτικό πλεονέκτημα στην AMD, εφόσον τη βοηθά να χρονίσει και να βελτιώσει τις ενότητες μνήμης για άλλους κατασκευαστές.


«Η Patriot Memory φέρει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και εξειδίκευσης στον κλάδο. H αποδεδειγμένη ικανότητά μας να προσφέρουμε την καλύτερη τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές θα βοηθήσει να ανοίξουμε το δρόμο για την επιτυχία σε αυτήν την γραμμή προϊόντων μνήμης», δήλωσε ο Paul Jones, CEO της Patriot Memor


«Η AMD έχει υπάρξει στρατηγικός συνεργάτης μας για δέκα χρόνια και η VisionTek έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της να διατεθούν τα αναβαθμισμένα της προϊόντα PC στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Το όνομα AMD είναι συνδεδεμένο με την τεχνολογία αιχμής, καθώς επίσης και την ασύγκριτη ποιότητα και συμβατότητα για τους χρήστες υπολογιστών. Τα προϊόντα μνήμης της AMD θα βοηθήσουν να επεκταθεί η δυνατότητα να βελτιώνεται η απόδοση των προσωπικών υπολογιστών του σήμερα και του αύριο», δήλωσε ο Michael Inners, chief operating officer της VisionTek.


Η συγκεκριμένη ενέργεια της AMD αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας να συμβάλλει στην παροχή υψηλής ποιότητας DDR3 για κατασκευαστές καρτών βίντεο. «H AMD έχει παράσχει και επικυρώσει μνήμες για τις κάρτες γραφικών AMD RadeonT για πολλά χρόνια. Με βάσει αυτήν την εμπειρία, η προσθήκη των συστημάτων μνήμης στη συλλογή των προϊόντων μας αποτελεί μία ξεκάθαρη ευκαιρία. Αυτή η κίνηση παρέχει στους συνεργάτες μας και τους χρήστες ένα όνομα εμπιστοσύνης συνώνυμο της ποιότητας, διασφαλίζοντας την απόδοση και αξιοπιστία», δήλωσε ο Matt Skynner, corporate vice president και general manager, AMD GPU Division.


Τα προϊόντα μνήμης AMD είναι διαθέσιμα σε 2GB, 4GB και 8GB – σε μία ποικιλία τιμών και ταχυτήτων. Στην κατηγορία “Entertainment” περιλαμβάνονται προϊόντα μνήμης στα 1333 MHz και 1600 MHz, σχεδιασμένα ειδικά για Home Theater εφαρμογές υπολογιστή. Η έκδοση “Performance” υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 1600 MHz με χαμηλό latency και διατίθεται σε συνδυασμούς ζευγαριών. Τέλος, η DRAM RadeonT Edition τρέχει στα 1866 MHz και είναι χρονισμένη, δοκιμασμένη και πιστοποιημένη για ειδικές πλατφόρμες της AMD για μέγιστη απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή.


Τα προϊόντα μνήμης της AMD διατίθενται από σημαντικές εταιρείες λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένων των Amazon.com, Bestbuy.ca, Fry’s, Memory Express, Micro Center, NCIX, Newegg, Tiger Direct, VIP Computers (UK).