Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Super Leaf επιστρέφει στο Super Mario 3D land και, για πρώτη φορά, στο Mario Kart 7 αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.

Pouches_MK7_N3DS_rot_1Ο Mario επιστρέφει και είναι έτοιμος να κάνει κατάληψη στο Nintendo 3DS™ σας αυτά τα Χριστούγεννα. Ο Mario πρωταγωνιστεί όχι σε ένα, αλλά δύο διασκεδαστικά νέα παιχνίδια για το Nintendo 3DS με την πανευρωπαϊκή κυκλοφορία των SUPER MARIO 3D LAND™ και Mario Kart™ 7 στις 18 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια κυκλοφορούν αποκλειστικά για το Nintendo 3DS, ενώ και τα δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν κλασική δράση Mario και την επιστροφή του πολυαγαπημένου Tanooki power-up.


Το SUPER MARIO 3D LAND αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό κλασικού και καινοτόμου Mario gameplay. Η Πριγκίπισσα Peach έχει και πάλι πρόβλημα. Ο Bowser την έχει απαγάγει και μόνο ένας μπορεί να σώσει την κατάσταση.


Το SUPER MARIO 3D LAND αναμιγνύει παραδοσιακά στοιχεία από side-scrolling παιχνίδια Mario, όπως το Super Mario Bros.™ 3 (NES™) και New Super Mario Bros.™ (DS), με νεότερα 3D platforming στοιχεία, όπως αυτά που παρουσιάστηκαν σε 3D τίτλους Mario, όπως το Super Mario Galaxy™ (Wii™). Το SUPER MARIO 3D LAND προσφέρει τρόπους παιχνιδιού που κάθε παίκτης Mario μπορεί εύκολα να διαπρέψει, αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις που θα δυσκολέψουν ακόμα και τους πιο ένθερμους «ειδικούς» σε παιχνίδια Mario. Εσείς μπορείτε να φτάσετε μέχρι το Goal Pole σώος;


Ετοιμαστείτε να αφομοιώσετε παλιές και νέες ειδικές ικανότητες στη περιπέτειά σας στο Mushroom Kingdom, καθώς το πολυαγαπημένο Tanooki Suit κάνει την επιστροφή του στο SUPER MARIO 3D LAND. Συλλέγοντας ένα καφέ Super Leaf, ο Mario μπαίνει στο χαριτωμένο και χνουδωτό Tanooki Suit αποκτώντας την ικανότητα να αιωρείται στον αέρα αλλά και να επιτίθεται με την ουρά. Επιπλέον θα διασκεδάσετε με πολλές άλλες ικανότητες, από το Propeller Box, που επιτρέπει στον Mario να πετάει ψηλά στον ουρανό, έως το Fire Flower, που επιτρέπει στον Mario να πετάει μπάλες από φωτιά στους εχθρούς του.


Ανακαλύψτε τα ειδικά κιάλια που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες πίστες και χρησιμοποιήστε τα για να αλλάξετε την οπτική γωνία σε πρώτο πρόσωπο, με την βοήθεια της ανίχνευσης κίνησης, και να ανιχνεύσετε τις πίστες που ξεδιπλώνονται μπροστά σας, να εντοπίσετε εχθρούς, εμπόδια και κρυμμένες επιλογές.


Το Mario Kart 7 είναι η νέα προσθήκη στην αγαπημένη σειρά Mario Kart και προσφέρει διασκεδαστική 3D δράση kart στην παλάμη του χεριού σας. Οι οδηγοί μπορούν να εξερευνήσουν νέες, ανταγωνιστικές δυνατότητες στα kart τους. Σε μεγάλα άλματα το kart σας ξεδιπλώνει φτερά ανεμοπλάνου και πετάτε πάνω από την πίστα, ενώ πλέον μπορείτε να αγωνιστείτε στο βυθό, οδηγώντας κάτω από το νερό. Όσο καλύτερα μαθαίνετε αυτές τις ικανότητες θα μπορείτε να βρίσκετε συντομότερες διαδρομές και να φτάνετε στη γραμμή του τερματισμού πρώτοι.


Κλασσικά αντικείμενα επιστρέφουν μαζί με νέα power-ups που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Mario Kart 7. Οι φίλοι του Tanooki power-up θα χαρούν να μάθουν ότι το Super Leaf εμφανίζεται στο νέο παιχνίδι της σειράς, δίνοντάς σας τόσο επιθετικές όσο και αμυντικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε την ουρά Tanooki τόσο για να προστατευθείτε από καβούκια όσο και για να σπρώξετε τους αντιπάλους σας εκτός πίστας.


Δείξτε το γούστο σας προσαρμόζοντας το όχημά σας για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα στην πίστα. Για παράδειγμα, μερικοί τύποι ελαστικών σας επιτρέπουν να οδηγείτε κι εκτός πίστας όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, ενώ άλλοι τύποι σας βοηθούν σε πιο ομαλές διαδρομές στην πόλη.


Όλοι οι κλασικοί χαρακτήρες του Mushroom Kingdom επιστρέφουν μαζί με μερικούς νέους χαρακτήρες, όπως οι Metal Mario και Lakitu, όμως αν προτιμάτε να μπείτε εσείς στο παιχνίδι, τότε γιατί να μην οδηγήσετε χρησιμοποιώντας το Mii™ σας; Προκαλέστε τους φίλους σας σε τοπικούς ασύρματους αγώνες ή online μέσω ασύρματης σύνδεσης στο internet και μάθετε τα μυστικά για όλες τις νέες πίστες. Μοιραστείτε Ghost Data με ανθρώπους που συναντάτε μέσω της υπηρεσίας StreetPass™ και αποθηκεύστε αυτούς που συναντάτε για να μπορείτε να τους προκαλέσετε και online. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε Ghost Data από όλο τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας SpotPass™ για να δείτε κατά πόσο οι ικανότητές σας με το kart είναι παγκόσμιου επιπέδου.


Υπάρχει μία πίστα για κάθε διαφορετικό τρόπο οδήγησης, από κακοτράχαλες διαδρομές στην πλαγιές βουνών μέχρι αστικούς δρόμους και αμμώδεις έρημους. Οι fans ίσως αναγνωρίσουν τις νέες διαδρομές στο Wuhu Island και την ζούγκλα από το Donkey Kong™ Country Returns.


Σαν ένα επιπλέον δώρο προς του φίλους του Mario, αν προ-παραγγείλετε εγκαίρως το δικό σας αντίτυπο του SUPER MARIO 3D LAND ή του Mario Kart 7 θα λάβετε μία συλλεκτική θήκη για το Nintendo 3DS σας με το αντίστοιχο σχέδιο είτε του SUPER MARIO 3D LAND ή του Mario Kart 7. Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα που θα προσφέρουν αυτά τα μοναδικά δώρα θα ανακοινωθούν αργότερα, ωστόσο θα πρέπει να είστε γρήγοροι γιατί ο αριθμός των δώρων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Τα SUPER MARIO 3D LAND και Mario Kart 7 θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για το Nintendo 3DS πανευρωπαϊκά στις 18 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.