Στα iF DESIGN AWARDS 2024 η MSI κέρδισε δύο βραβεία, με το curved gaming monitor MAG 341CQP QD-OLED και το liquid cooler MAG CORELIQUID E, στην κατηγορία Gaming / VR / AR.

“Είναι τιμή για την MSI που αναγνωρίζεται από τον θεσμό των iF DESIGN AWARDS. Ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των gaming & AI PC, η MSI επενδύει αρκετά στον σχεδιασμό των προϊόντων της. Πιστεύουμε ότι το design μπορεί να επηρεάζει τον πλανήτη, και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, προσφέροντας εξαιρετικά σχέδια στο κοινό.” δήλωσε ο Sam Chern, MSI Marketing Vice President.

MSI MAG 341CQP QD-OLED Gaming Monitor 

Εξοπλισμένο με τεχνολογία Quantum Dot και ένα πάνελ OLED επόμενης γενιάς, το MAG 341CQP QD-OLED διαθέτει ανάλυση 3440×1440 UWQHD, ρυθμό ανανέωσης 175Hz και ταχύτατο χρόνο απόκρισης 0.03ms (GtG), προσφέροντας στους gamers μια ομαλή και άνετη εμπειρία gaming. Επιπλέον, το πάνελ της οθόνης είναι πιστοποιημένο από τον VESA ως ClearMR 9000 και DisplayHDRTM TrueBlack 400, παραδίδοντας έτσι ζωηρά χρώματα και μειωμένο motion blur.

Με τη δυναμική χρήση της τεχνολογίας Quantum Dot, το MAG 341CQP QD-OLED μπορεί να καλύψει το 99,3% της χρωματικής γκάμας DCI-P3. Επιπλέον, η τεχνολογία OLED Care 2.0 της MSI προσφέρει μια σειρά από μηχανισμούς βελτίωσης και προστασίας της οθόνης, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης OLED burn-in.

MSI MAG CORELIQUID E series Liquid Cooler

Η σειρά MAG CORELIQUID E διαθέτει μεγαλύτερη βάση χαλκού και περισσότερα μικρο-κανάλια για να αξιοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επεξεργαστές της αγοράς χωρίς να παράγει πολύ θόρυβο. Ένα περιστρεφόμενο κατά 270 μοίρες καπάκι νερού σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε την κρύα πλάκα σε οποιονδήποτε προσανατολισμό. Επιπλέον, το λογισμικό MSI Center είναι πραγματικά χρήσιμο όταν φτιάχνετε τις ρυθμίσεις της αντλίας ή του ανεμιστήρα της ψήκτρας, καθώς και όταν αλλάζετε τον φωτισμό του ανεμιστήρα ARGB. Η σειρά MAG CORELIQUID E έρχεται σε μεγέθη 240mm (E240) και 360mm (E360), σε μαύρο ή λευκό χρώμα.