Η LG, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις τηλεοράσεις νέας γενιάς, έχει επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του παιχνιδιού και προσφέρει στους χρήστες ανεπανάληπτες συγκινήσεις και εμπειρίες που δεν έχουν βιώσει ξανά. 

Οι οπτικές δυνατότητες των τελευταίων μοντέλων τηλεοράσεων της LG διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για συναρπαστικά παιχνίδια επόμενης γενιάς και προσφέρουν στους παίκτες μοναδικά γραφικά, ζωντανά χρώματα και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης που ζωντανεύουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με εκπληκτική λεπτομέρεια. Μ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ομαλή και ευέλικτη εμπειρία παιχνιδιού, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν την ανεπανάληπτη εμπειρία που προσφέρει η εξαιρετικά μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης LG.

Οι τηλεοράσεις LG OLED υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming 4K στα 120Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, η δράση θα είναι ακόμα πιο φρενήρης, θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά. Επιπρόσθετα, με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now2 στο gaming, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια περιμένει τους φαν να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση.  

Οι τηλεοράσεις LG QNED προσφέρουν υψηλή ανάλυση 4K για ευκρινή και λεπτομερή εικόνα και μέσω της τεχνολογίας Quantum Dot NanoCell ενισχύεται η ακρίβεια των χρωμάτων και η φωτεινότητα. Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για μείωση του θολώματος, η LG QNED παρέχει ομαλότερο gameplay. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου είναι ζωτικής σημασίας για την απόκριση των παιχνιδιών, γι’ αυτό οι τηλεοράσεις LG QNED στοχεύουν γενικά στην παροχή χαμηλής υστέρησης εισόδου γρήγορο gaming.

Για ακόμα πιο βελτιωμένο παιχνίδι, οι τηλεοράσεις LG υποστηρίζουν Dolby Vision® HDR σε 4K 120 Hz για απίστευτα γρήγορο και καθηλωτικό παιχνίδι, που αναβαθμίζει την εμπειρία. Επιπλέον, τα VRR, ALLM και eARC πληρούν τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του προτύπου HDMI 2.1, που συμβάλλουν στη μείωση της θόλωσης κίνησης, παρέχοντας ομαλά και συγχρονισμένα γραφικά σε υψηλή ανάλυση. Επίσης, με το AMD FreeSync™ Premiumοι χρήστες θα παίζουν με υψηλότερα πρότυπα και μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι, μειώνεται σημαντικά το τρέμουλο και η αλλοίωση, για παιχνίδια με ομαλή εικόνα χωρίς παρεμβολές. 

Ως μέλος της HGiG, η LG συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες ανάπτυξης και εταιρείες παιχνιδιών, ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη εμπειρία HDR στις τηλεοράσεις της. Το HDR δίνει έμφαση στον ρεαλισμό, «βυθίζοντάς» σας σε όλα τα τελευταία παιχνίδια που υποστηρίζουν το πρότυπο HDR. Ενώ, με τις συνεργασίες που συνάπτει με ηγέτες στον κλάδο προσφέρει το απόλυτο gaming πακέτο για μια επική εμπειρία παιχνιδιού. 

Αντίστοιχα, τα μοντέλα LG Nano756 , Nano766 και UR υποστηρίζουν ανάλυση 4K, παρέχοντας υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας στα παιχνίδια. Διαθέτουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού, ειδικά για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Η απόλαυση ενός παιχνιδιού HDR υψηλής ταχύτητας, σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG7, θα μυήσει τους χρήστες περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού. Οι τηλεοράσεις Nano756 , Nano766 και UR διαθέτουν Game Optimizer, ώστε οι χρήστες να έχουν συγκεντρωμένες όλες τις ρυθμίσεις παιχνιδιού σε ένα μέρος και να έχουν καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων εικόνας και Game Dashboard για πιο γρήγορη πρόσβαση σε ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το νέο Game Dashboard των τηλεοράσεων LG είναι ένα απλοποιημένο μενού που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν γρήγορα ή να προσαρμόζουν ορισμένες ρυθμίσεις του Game Optimizer επιτόπου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο ο πίνακας ελέγχου είναι ανοικτός, οι χρήστες μπορούν να επιστρέφουν στο Optimizer για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες ρυθμίσεις ή να αλλάζουν το χρώμα του HUD.

Τέλος, όλες οι LG TVs υποστηρίζουν πλέον το NVIDIA GeForce NOW™, μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud, φέρνει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση, η οποία διαθέτει από τους πιο πρόσφατους επιτυχημένους τίτλους παιχνιδιών για PC και πάνω από 35 παιχνίδια free-to-play σε ανάλυση 1080p και στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μόνο με ένα συμβατό χειριστήριο και χωρίς πρόσθετο υλικό. Το GeForce NOW επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν τίτλους που έχουν ήδη στην κατοχή τους ή να αγοράσουν νέα παιχνίδια από δημοφιλή ψηφιακά καταστήματα όπως τα Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect και Origin.

Η LG σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στον κόσμο του gaming και της ψυχαγωγίας, διερευνώντας τα όρια του εφικτού και παρέχοντας μια εμπειρία παιχνιδιού που ξεπερνά τις προσδοκίες.