Η Philips παρουσίασε νέα προϊόντα Smart TV και νέα ηχεία Android που θα εντυπωσιάσουν με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους

Philips-Fidelio-Android-3Ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα των συνδεδεμένων τηλεοράσεων, η Philips επαυξάνει την επιτυχία της να είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που εισήγαγε τις υπηρεσίες internet στις τηλεοράσεις και εξέλιξε αυτή την τεχνολογία σε ένα ολοκληρωμένο, δικτυωμένο και απλό σύστημα – το Smart TV. Η Philips δείχνει ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό μονόδρομο κανάλι τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Με ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα διαθέσιμα πακέτα Smart TV, η φετινή σειρά τηλεοράσεων της Philips μετατρέπεται σε μια πύλη πολυμέσων με εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης με online περιεχόμενο. Κάντε streaming μουσικών κομματιών, φωτογραφιών και βίντεο από το tablet, smart phone ή φορητό υπολογιστή σας και αποθηκεύετε προγράμματα και ταινίες στο σκληρό σας δίσκο όποτε θέλετε.


Βασισμένη στις τέσσερις επιλογές SimplyShare, Control, Net TV και Program, η τεχνολογία Smart TV της Philips είναι τώρα διαθέσιμη σε όλες τις σειρές τηλεοράσεων Philips του 2011 6000, 7000, 8000, 9000 και Cinema 21:9 Platinum και Gold και στις δικτυωμένες τηλεοράσεις Philips που έχουν κυκλοφορήσει το 2009 και το 2010. Με το Smart TV μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο σύνολο online εφαρμογών. Αυτές σας συνδέουν με online καταστήματα Video on Demand για άμεσες βραδιές ταινιών, σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω του Facebook και του Twitter, σας επιτρέπουν να ελέγχετε την τηλεόρασή σας κάνοντας χρήση της εφαρμογής Philips MyRemote από το smart phone ή του tablet σας και σας βοηθούν να διαχειρίζεστε το περιεχόμενό σας όπως εσείς θέλετε.


Η Philips θα παρουσιάσει τη νέα αρχική οθόνη Smart TV σε όλα τα δικτυωμένα προϊόντα της. Αυτή η αρχική οθόνη σας επιτρέπει να έχετε όλες τις πηγές αγαπημένου σας περιεχομένου Smart TV σε ένα εύκολο σημείο πρόσβασης.


Θα έχετε τη δυνατότητα να εμφανίζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, τον τοπικό καιρό, μια λειτουργία αναζήτησης και προτάσεις για το περιεχόμενο, όλα σε μια σελίδα και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε το πρόγραμμα που επιλέγετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία picture-in-picture (εικόνα εντός εικόνας). Το επάνω δεξιό τμήμα θα εμφανίζει προσωποποιημένες προτάσεις για ταινίες ή catch-up TV (παρακολούθηση με καθυστέρηση) με βάση το προσωπικό σας προφίλ και τη χρήση, τις τελευταίες εφαρμογές και πληροφορίες για τα προγράμματα.


Net TV: Acetrax, Youtube Leanback, Video on Demand σε 3D, Πληρωμές Smart TV και πολύ περισσότερο περιεχόμενο
Οι τηλεοράσεις Philips Smart TV σας προσφέρουν έναν εξυπνότερο τρόπο επιλογής του προγράμματος ή της ταινίας που θέλετε να παρακολουθήσετε όπως και του χρόνου που θέλετε να την παρακολουθήσετε. Όλες οι τηλεοράσεις Philips Smart TV διαθέτουν τη Net TV, μια διαδραστική on-screen πλατφόρμα για την επιλογή προγραμμάτων και την πρόσβαση σε εφαρμογές διαθέσιμες στην Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Λατινική Αμερική. Η πλατφόρμα Philips Net TV θα περιλαμβάνει από τον Οκτώβριο τα YouTube Leanback και Acetrax Video on Demand ως προαιρετικές εφαρμογές σε διάφορες χώρες. Οι τηλεοράσεις Philips Smart TV θα ξεκινήσουν να προσφέρουν και περιεχόμενο 3D. Το Videociety είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα VoD που θα προσφέρει περιεχόμενο 3D μέσω του Philips Smart TV. Στις προσφερόμενες εφαρμογές Net TV VoD περιλαμβάνονται και οι εξής: Maxdome, Saraiva, Wuaki.tv, Terra VoD, Chili και πολλές περισσότερες.


Μόλις χάσατε το αγαπημένο σας πρόγραμμα; Απλά χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα Net TV για να επισκεφθείτε την εφαρμογή καθυστερημένης παρακολούθησης του αγαπημένου σας σταθμού και αναζητήστε τηλεοπτικά προγράμματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε τον online τηλεοπτικό οδηγό Net TV, που προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση όλων των διαθέσιμων προγραμμάτων Catch-up TV στη χώρα σας. Οι τελευταίες προσθήκες στις εφαρμογές catch-up TV περιλαμβάνουν προγράμματα των καναλιών CNBC, Euronews, TV5Monde, Capricho (Abril), Terra TV, VGTRK, 1 Channel, IPLA, όπως και άλλων.


Η πληρωμή μέσω τηλεόρασης δε θα είναι πια πολύπλοκη με την υπηρεσία Philips Smart TV Payments. Η Philips, η οποία είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που υλοποιούν αυτό το σύστημα, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό πληρωμών Smart TV κάνοντας χρήση της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού. Μετά τις ρυθμίσεις μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να πληρώνετε με τον προσωπικό σας κωδικό PIN χρησιμοποιώντας ένα online πορτοφόλι Smart TV ή να πληρώνετε απλά απευθείας με την πιστωτική σας κάρτα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες σας τις πληρωμές Smart TV και να διαχειρίζεστε το λογαριασμό σας από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σας. Το Smart TV Payments θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο σε επιλεγμένες χώρες, ενώ το 2012 θα επεκταθεί και σε άλλες.


Επιπροσθέτως η Philips προσθέτει στην επιτυχημένη σειρά της ηχείων υποδοχής Fidelio μια νέα σειρά Android smartphone και tablet, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση IFA. Τα ηχεία υποδοχής Fidelio για Android™ βασίζονται στα ίδια συστήματα ηχείων όπως η σειρά Fidelio για Apple, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε εκπληκτικό ήχο από το τηλέφωνο ή το tablet σας Android, αλλά με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για μια απλή εμπειρία.


Καθώς η υποδοχή micro USB στα Android smartphone τοποθετείται σε διάφορες θέσεις και προσανατολισμούς σε κάθε τηλέφωνο, η Philips ανέπτυξε μια μοναδική σχεδίαση συνδέσμου που προσαρμόζεται στις τρεις διαστάσεις ώστε να δέχεται οποιοδήποτε τηλέφωνο τόσο σε κάθετη όσο και οριζόντια θέση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετείτε στο σταθμό υποδοχής και να φορτίζετε τα περισσότερα τηλέφωνα Android και το τηλέφωνό σας θα είναι πάντα τοποθετημένο στο κέντρο του ηχείου για τη βέλτιστη ηχητική εμπειρία.


Για να απολαμβάνετε άμεσα τη μουσική σας με τον απλούστερο τρόπο, η Philips έχει αναπτύξει μια αποκλειστική εφαρμογή Fidelio για Android, η οποία αντιστοιχεί αυτόματα το smartphone σας με το σταθμό υποδοχής μέσω Bluetooth. Χρησιμοποιώντας το Philips Songbird media player, μπορείτε να ανακαλύπτετε και να αναπαράγετε όλα τα πολυμέσα και να το συγχρονίζετε απροβλημάτιστα με το ηχείο υποδοχής. Τα διαισθητικά του χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες και μουσικά στιλ μέσω καταστημάτων μουσικής και πολυμέσων, υπηρεσιών και ιστοσελίδων. Για μουσική απόλαυση χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, μπορείτε να αναπαράγετε τη δική σας βιβλιοθήκη και τα πολυμέσα απευθείας από το web και να τα συγχρονίζετε όλα χωρίς κόπο από τον υπολογιστή στις συσκευές σας Android.


Η σειρά Fidelio για Android περιλαμβάνει τις ακόλουθες συσκευές:


Οι καθαρές γραμμές της καμπύλης πλάτης του Fidelio για Android (AS851) όχι μόνο είναι εντυπωσιακές, αλλά δημιουργούν και μια πιο αποτελεσματική ακουστική και επακριβώς σχεδιασμένες σωλήνες μπάσων για την αναπαραγωγή βαθιών, σφιχτών μπάσων ώστε να βιώνετε έναν απίθανο κρυστάλλινο ήχο. Αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από επεξεργασία ήχου Philips Digital για ζωντανή μουσική χωρίς παραμορφώσεις και συνολική ισχύ εξόδου 30W RMS.


Το λίγο μικρότερο Fidelio για Android (AS351) σας προσφέρει τον κατάλληλο ήχο τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ μπαταρίας και πρίζας, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας οπουδήποτε. Αυτό το μοντέλο προσφέρει Dynamic Bass Boost για τη διατήρηση των χαμηλών τόνων για βαθιά μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση και έχει συνολική ισχύ εξόδου 10W RMS. Μια ειδική τεχνολογία θωράκισης εμποδίζει τις παρεμβολές από κινητά τηλέφωνα, ενώ η είσοδος AUX στην πίσω πλευρά της συσκευής σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέετε σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.


Το τρίτο μοντέλο της σειράς, το Fidelio για Android (AS111) διαθέτει κομψή και συμπαγή σχεδίαση που δείχνει πανέμορφη από οποιαδήποτε γωνία και ταιριάζει επάνω σε κάθε κομοδίνο. Η σχεδίασή του 360 μοιρών δίνει έναν πλούσιο πανκατευθυντικό ήχο που γεμίζει το υπνοδωμάτιό σας, ενώ τα ηχεία νεοδυμίου παράγουν έναν αμιγή ισορροπημένο ήχο ώστε να μπορείτε να ξυπνάτε με τον απίθανο ήχο από το τηλέφωνό σας Android.