Καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα από Business & Computing School του Mediterranean College.


Mediterranean CollegeΟι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής του Mediterranean College, ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολέγιο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.


Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Business & Computing School προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby.


Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι:
α) MBA (ελληνόφωνο/αγγλόφωνο). Ένα από τα λίγα MBA που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το CMI (Chartered Management Institute, UK), από το οποίο έχει πιστοποιηθεί. Οι απόφοιτοι αποκτούν το Level 7 Diploma in Strategic Leadership and Management του CMI και μπορούν να γίνουν CMI Chartered Managers κατόπιν αίτησης. Απευθύνεται και σε μη πτυχιούχους, με διοικητική εμπειρία.
β) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (Master): MSc Marketing, MSc Marketing & Advertising, MSc Management. Τα παραπάνω μεταπτυχιακά προγράμματα είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς ώστε να εξασφαλίζουν άμεση απορρόφηση των απόφοιτων. Περιλαμβάνουν καινοτόμα μαθήματα όπως: Marketing Metrics, Brand Excellence, Service Ingenuity, Sustaining Customer Value και Managing the Dynamic Organisation.
γ) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολής Πληροφορικής (Master): MSc Computer Networks. Το εργαστηριακό τμήμα του προγράμματος διεξάγεται σε προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα. Απευθύνεται και σε μη πτυχιούχους, με εργασιακή εμπειρία στα δίκτυα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College είναι Πιστοποιημένη Ακαδημία της Cisco.


Η γλώσσα διδασκαλίας για τα παραπάνω προγράμματα είναι Ελληνική ή Αγγλική, ενώ παρέχονται δυνατότητες ευέλικτης ή εξ αποστάσεως φοίτησης.